StudyodaN FotoğraflarımıZ =)=)

hopenotevent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
274
0
96
37
İstanbul
bıraz geç oldu ama malum yenı ev duzen oturtmak falan derken bırde çok şükür bebişimiz olcak :CüvCüv: şuan 8 hafta 4 günlük çok güzel hep erken anne olmak istedim rabbım nasip edecek inş. =)=)=) 23 yaşındayım =)=)

2 mayıs 2010 da evlendım nıkahımın hazırlıkları,nıkahtakı fotograflarım,kına gecem,nişanım,sözüm derken sıra geldi studyodakılere =))=)=)

Son düzenleme:
:CüvCüv: çok sevindim canım Allah evladını analı babalı büyütsün resimlere gelince number one tek kelimeyle muhteşem Allah ayırmasın canım sizi evladınızla uzun ömürler versin Allah sizea.s.:1hug:gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

ayy göremedim alıntı yapıyorum

ayyy çok güzel hersey daha öncede görmüştüm fotolarını çok sade ve hoş bir gelinsin tam benlik sempatiksalakcinni
fotolarda çok değişik çok guzel bebişte geliyormus sağlıklı gelsin inşallah allah mesut etsn cnm

çok güzel canım
ssıradan stüdyo fotoları gibi değil
mutluluklar
teşekkurler canım olumunekankayizsmile

resımler cok güzel :)bebegınızde hayırlı olsun saglııgıyla gelsın inş :)
teşekkurler canım amııınn inş...:Saruboceq:

cok kaliteli, klas resimler
cok güzelsiniz
mersi şekerim bayanssulusmileopuyorumnanaktan

mutluluklar dilerim. ayrıca hayırlı olsun bebişiniz.
teşekkur ederim canım amın inş.:Saruboceq:a.s.

ÇOK GÜZEL CANIM bebişinide sağlıkla doğurursun inşallah....
amııınn ccanımm ya inş.alkisalkisalkis:Saruboceq:

çok tatlı bir gelin gördüm hatta seni laraya benzettim mutluluklar cnm bebegin mutlulugunuza mutluluk katsın hayırlı dogumlarr
teşekkurler tatlım evet ya laraya benzeten çok oldu amın canım benım inş:Saruboceq:..

evet canım çok teşekkurler amınnn inş. :Saruboceq: darısı sana hayırlısıyla yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…