- Konu Sahibi hopenotevent
-
bıraz geç oldu ama malum yenı ev duzen oturtmak falan derken bırde çok şükür bebişimiz olcak :CüvCüv: şuan 8 hafta 4 günlükçok güzel hep erken anne olmak istedim rabbım nasip edecek inş. =)=)=) 23 yaşındayım =)=)
2 mayıs 2010 da evlendım nıkahımın hazırlıkları,nıkahtakı fotograflarım,kına gecem,nişanım,sözüm derken sıra geldi studyodakılere =))=)=)
çok güsel hepsi Allah mutlu mesut etsin bebeğinizde hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle.
teşekkurler canım olumunekankayizsmileçok güzel canım
ssıradan stüdyo fotoları gibi değil
mutluluklar
teşekkurler canım amııınn inş...:Saruboceq:resımler cok güzel :)bebegınızde hayırlı olsun saglııgıyla gelsın inş :)
mersi şekerim bayanssulusmileopuyorumnanaktancok kaliteli, klas resimler
cok güzelsiniz
teşekkur ederim canım amın inş.:Saruboceq:mutluluklar dilerim. ayrıca hayırlı olsun bebişiniz.
amııınn ccanımm ya inş.alkisalkisalkis:Saruboceq:ÇOK GÜZEL CANIM bebişinide sağlıkla doğurursun inşallah....
teşekkurler tatlım evet ya laraya benzeten çok olduçok tatlı bir gelin gördüm hatta seni laraya benzettim mutluluklar cnm bebegin mutlulugunuza mutluluk katsın hayırlı dogumlarr
ayyy çok güzel hersey daha öncede görmüştüm fotolarını çok sade ve hoş bir gelinsin tam benlik sempatiksalakcinni
fotolarda çok değişik çok guzel bebişte geliyormus sağlıklı gelsin inşallah allah mesut etsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?