• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stv' dekı hayat dersı programı hakkında goruslerınız...

YAREM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
406
5
96
42
Sakarya
selam kızlar, gecenlerde kanal atlarken farkettım de. stv dekı programı. bu arada arastırma yaptım bu konuyla ılgılı hıc acılmamıstı herhalde varsa da kusura bakmayın. ben ızlemıyorum ama gercek mı degıl mı cozemedım yanı... sızın bır fıkrınız varmı.

bende tesadüf dün rastladım nedir diye seyrettim. hikaye gerçek olabilir belki ama oyuncularla çekildiği belli . ana kız dayak yemişlerdi yüzdeki resmen makyajdı dayaktan haşatları çıkmış hala adamı korumaya çalışıyolar öyleyse eve niye kamera yerleştirdin polis cağırttın dimi..

o kanalı ben pek izlemiyorum son zamanlarda zaten o tür kanallara karşı bir tepkim oluştu
dinimizi kullandıklarını düşünüyorum o yüzden o kanalı ve o kanal gibi olan her türlü yayınları kapıyorum izlemiyorum...

bir arkadaşla izliyorduk hayretler içinde.. Olaylar gerçek diye..
Bir de yorumlar yapıyoruz bi yandan.. Cocuk 4aylıga benzemiyo, fazla gelismis olabilir mi, kadin yalan soyluyo, gozlerinden belli vs.. :))))

meger olaylar gercek ama goruntuler CANLANDIRMAymis...
:D

Sonra kendimize çok gulduk ama...

ben hergün oktay ustayı seyrediyorum o program dışındada o kanalı açtığım yok. ön yargı ile o kanalı açmayan varsada herkese yeşil elma programını tavsiye ederim zaten bu hayat dersi oktay ustadan hemen sonra tv açık kalmıştı öyle seyretmiştim

benim kayınpederim de gerçek diye seyrediyomuş insanlara üzülüyomuş.biz canlandırma o insanlar gerçek değil deyince bi kızdı.bi daha izlemem ben bunu diye.çok gülmüştük:)

ay ne bıleyım aglayan feryat eden ınsanalr falan var evlere gızlı kamera yerlestırılıyor... bayagı bır ugras studyo da kapısıyorlar. kavga edıyorlar. anlayamadıgım sey, olay gercek, kısıler oyuncu, ama gercek gıbı bazıları.. canlandırma ıse baskınlar falan yapıyorlar bu nasıl oluyor.sırf bunu cozebılmek ıcın ızlıyorum bırkac gundur...sınır oldum yaa

bende gerçek diye duymuştum ben bakmıyorum amabizimkiler açınca mecbur baktım bikaçkez sinir oldum güya gizli kamerayla falan izliyolar ama belli oyun yaptıkları çok gıcık biprogram bence

çoğu programını takdir ederek izlediğim bir kanal. ama bu programı begenmedim yani pek de çözemedim.pek izlemiyorum açıkçası hayat dersini.

Stv nin ayna programı dışında hiçbir yayını izlemem..Ama bu hayat dersini,Serpil Örümcer konuk olduğu zaman bitek o bölümünü izlemiştim..ibretlik hayat hikayelerini canlandırıp kıssadan hisse hesabı yorumluyolar..enteresan bi kurgu..ben yine sadece ayna için açmaya devam edicem STV yi..

ben izlediğimi söyleyemiyeceğim ama gittiğim bir yerde arkadaşımın annanesi keyifle izliyordu ..dikkatettim ..böyle yıllarca çok çok büyük haksızlıklar ,ahlaksızlıklar yapmış biri o sunucu beyefendinin nasihatları, açıklamalarıyla birde nbire " Allahm ben hata yapmışım ,çok iyi biri olcam" modeuna giriyor ..ben kimsenin bu kadar keskin dönüşler yaşadığını görmedim ....tabi bu yorumlarım bir bölüm içindir ....

yapmacık gıbıme gelıyor kurgu gıbı ama bılemıycem stv de ayna ve tek turkıyeyı ızlerım bıde denk gelıse oktay ustacıgımı:1hug:

Ben bu proğramı annemden duydum
İşten eve döndüğümde o gün proğramda ne olmuş ne bitmiş hepsini anlatıyodu ben zaten bu gizli kamera olayından işkillenmiştim neyse bayram tatilinde bi bakıyım dedim tamamen yapmacık anladım tabi
anne dedim yapma etme bunlar gerçek değil canlandırma garibim öyle inanmış ki ben ne desem boş:)
Neyse artık kendi haline bıraktım yani benim canım ciğerim saf annecim bu proğramdaki insanları gerçek madurlar zannediyor ve hergün vah vah tüh tüh diye diye izliyo kıyamam.
Aman neyse izlesin izlesin haline şükretsin başında gül gibi kızı var kıymetimi bilsin:)))

Tamamiyle yalan...Geçenlerde ordaki bir kadını başka bir kanalda başka bir durumdayken yakaladım,kadın gerçekmiş gibi programlara çıkıyo,önce stardaki evlilik programında yarışmacı olarak gözüktü kızı aradı"bizden habersiz nasıl çıkarsın"diye reyting amaçlı hareketler yapıldı,1-2 gün sonra kanalları karıştırırken stv'deki programda tesadüfen rastladım bi çocuğun üvey annesi olarak dayak atıyomuş falan filan..hatta annemi çağırdım o da şaşırdı,demek ki herşeye inanmayacaksın...

gecen gün eşimle kanalları seyrederken denk geldik.bir eve gizli kamera yerleştirilmiş.işte çoçukları halası,babaannesi dövüyor.dışarı atıyorlar çoçukları.sonra anneleriyle gelıyor çoçuklar falan gene dövüyorlar.baba geldi hepsini dövüyor.evet hayatta yaşanılan şeyleer bunlar ama tamamıyle kurgu hiç inandırıcı değil dedik eşimle.ilk defa izledim birdaha da izleyeceğimi sanmamsaygılar...

Çocukları çok hırpalıyolar sinir olmaya başladım

Program başlarken zaten yazıyor, olaylar gerçek ama kişiler ve görüntüler canlandırmadır diye. Ayrıca ben her gün izleyemiyorum çünkü çalışıyorum bazen izinde olduğumda seyrediyorum. Özellikle Muhammed Bozdağ benim için özeldir. Kitapları çok güzeldir okumunızı tavsiye ederim.

bizim evdeki televizyonlar o tür kanalları göstermezler!
ayarlamadık,sildik gitti televizyonlarımızdan

biz de izlemeyiz,çocuğumuza da izlettirmeyiz o saçmalıkları

Ben hep program başladıktan sonra denk geldim. Normalde bu kanal vb kanallar bizde çook ilerilerde kayıtlı. Bir gece geç saatte denk geldim sonra seyretmeye başladım. Yaşanan olaylar çok gerçekçi geldi. İnsanların yaşadıklarına üzüldüm, hatta yeri geldi ağladım. Ya bunlar kurguysa hangi anne çocuğunun rol icabıda olsa öyle itilip kakılmasına izin veriyor. Hangi evlat babasının, annesinin böyle tartaklanmasına izin veriyor. Nasıl anneler, nasıl evlatlar bunlar. Bir bölümde eviyle ilgilenmeyen bir babanın yaptıkları vardı. Üç küçük çocuk, eve ekmek getirmek için çalışan ancak üç günde bir eve gelen anne, çocukların elinden süt parasını bile alan, dayak atan baba. O babanın anneyi döverken 7 aylık bebeğin çığlıkları kulağımdan hala gitmiyor. Hele bugün babasını, öksüz yeğenini dilendiren, babasını döven ellerini sobada ısıttığı demirle yakan adam. O babanın yapma deyişini düşündükçe içim ürperiyor.
Bunlar yaşanan şeyler allah kimsenin başına vermesin diyorum. Ama psikolojim altüst oldu. Bana hala gerçekmiş gibi geliyor. Oyuncu olmayan kimse bu kadar iyi rol yapamaz. Türkiyede bu kadar tiyatrocu bu kadar oyuncu var mı yaa? Hala şaşkın ve üzgünüm.

Back
X