Ben hep program başladıktan sonra denk geldim. Normalde bu kanal vb kanallar bizde çook ilerilerde kayıtlı. Bir gece geç saatte denk geldim sonra seyretmeye başladım. Yaşanan olaylar çok gerçekçi geldi. İnsanların yaşadıklarına üzüldüm, hatta yeri geldi ağladım. Ya bunlar kurguysa hangi anne çocuğunun rol icabıda olsa öyle itilip kakılmasına izin veriyor. Hangi evlat babasının, annesinin böyle tartaklanmasına izin veriyor. Nasıl anneler, nasıl evlatlar bunlar. Bir bölümde eviyle ilgilenmeyen bir babanın yaptıkları vardı. Üç küçük çocuk, eve ekmek getirmek için çalışan ancak üç günde bir eve gelen anne, çocukların elinden süt parasını bile alan, dayak atan baba. O babanın anneyi döverken 7 aylık bebeğin çığlıkları kulağımdan hala gitmiyor. Hele bugün babasını, öksüz yeğenini dilendiren, babasını döven ellerini sobada ısıttığı demirle yakan adam. O babanın yapma deyişini düşündükçe içim ürperiyor.
Bunlar yaşanan şeyler allah kimsenin başına vermesin diyorum. Ama psikolojim altüst oldu. Bana hala gerçekmiş gibi geliyor. Oyuncu olmayan kimse bu kadar iyi rol yapamaz. Türkiyede bu kadar tiyatrocu bu kadar oyuncu var mı yaa? Hala şaşkın ve üzgünüm.