- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
ben de kırmızısını internetten sipariş verdim elime ulaştı çok kulllanışlı bir çanta büyüklüğü çok iyi tavsiye ederim...
bunu bende nette gördüm ve çok beğendim. Aldınız mı siz nasıl güzelmi?
ben bunun kırmızısını aldım bebeğimin bütün eşyalarını koydum doğuma hazırım kullanışlı bi çanta vede şık tavsiye ederim
ben de kırmızısını internetten sipariş verdim elime ulaştı çok kulllanışlı bir çanta büyüklüğü çok iyi tavsiye ederim...
Pudra görünüyor bej diyorlar, bazıları da yok yok pudra rengi o için rahat olsun diyorlar
Gerçek rengini gören var mı ?
Arkadaşlar çantayı aldım.Pudra rengiyle uzaktan yakından alakası yok.Bildiğiniz bej.Işık oyunuyla rengi değişiyor gibi sadece.Genişliği gayet iyi.Üstelik bez çantası gibi basit de durmuyor.Bişey döküldüğünde üstünde leke bırakmayacak şekilde.Rengi de kötü değil,sadece pudra kandırmacasına aldırmayın..
Merhaba herkese
Bu çantayı çok beğendim.Ama kullanan veya eline alıp bakan birinden fikir almak istiyorum.Rengi pudra gibi görünüyor ama bejmiş.Satıcılara sordum internette.Nasıl bi görünümü var elde?Ağız kısmı dar gibi göründü,kullanırken sorun olur mu? Çantanın dezavantajı varmı?İç hacmi küçükmü?Bölmeleri kullanışlımı?Sorularıma yanıt verebilirseniz sevinirim.Fiyatını çok uygun denk getirdim ama cesaretsizim.Dokunmadan almak hoşuma gitmiyor çanta gibi önemli bi eşyayı.Umarım kullanan birileri vardır.
Merhaba konu acılalı cok olmus ama bu canta ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Siz buyuk boyundan mı almıstınız?ben de kırmızısını internetten sipariş verdim elime ulaştı çok kulllanışlı bir çanta büyüklüğü çok iyi tavsiye ederim...
Stylo bebek bakım çantası büyüklüğünü çok merak ediyorum iç böllemeleri var mı nasıl krşkr iç resmî olsa. Yada hangi mağazalarda vardır gidip bakma imkanım olsa keşke.arkadaşlar bahsettiğiniz çantayı merak ettim. model adı ya da fotoğraf yok mu?
Konuma bakabilirsiniz ben stylo canta aldim .Icine dunya sığıyor. Bolmeleri her seyi superStylo bebek bakım çantası büyüklüğünü çok merak ediyorum iç böllemeleri var mı nasıl krşkr iç resmî olsa. Yada hangi mağazalarda vardır gidip bakma imkanım olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?