Doğuma Hazırlık STYLO Bebek bakım çantası hakkında yardıııııımmmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semplice_signora

Konuşası bile yok...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
7.075
3.075
148
42
Merhaba herkese
Bu çantayı çok beğendim.Ama kullanan veya eline alıp bakan birinden fikir almak istiyorum.Rengi pudra gibi görünüyor ama bejmiş.Satıcılara sordum internette.Nasıl bi görünümü var elde?Ağız kısmı dar gibi göründü,kullanırken sorun olur mu? Çantanın dezavantajı varmı?İç hacmi küçükmü?Bölmeleri kullanışlımı?Sorularıma yanıt verebilirseniz sevinirim.Fiyatını çok uygun denk getirdim ama cesaretsizim.Dokunmadan almak hoşuma gitmiyor çanta gibi önemli bi eşyayı.Umarım kullanan birileri vardır.
Eki Görüntüle 739893

ben bunun kırmızısını aldım bebeğimin bütün eşyalarını koydum doğuma hazırım kullanışlı bi çanta vede şık tavsiye ederim

ben de kırmızısını internetten sipariş verdim elime ulaştı çok kulllanışlı bir çanta büyüklüğü çok iyi tavsiye ederim...

bunu bende nette gördüm ve çok beğendim. Aldınız mı siz nasıl güzelmi?

ben bunun kırmızısını aldım bebeğimin bütün eşyalarını koydum doğuma hazırım kullanışlı bi çanta vede şık tavsiye ederim

ben de kırmızısını internetten sipariş verdim elime ulaştı çok kulllanışlı bir çanta büyüklüğü çok iyi tavsiye ederim...

Pudra görünüyor bej diyorlar, bazıları da yok yok pudra rengi o için rahat olsun diyorlar
Gerçek rengini gören var mı ?

Arkadaşlar çantayı aldım.Pudra rengiyle uzaktan yakından alakası yok.Bildiğiniz bej.Işık oyunuyla rengi değişiyor gibi sadece.Genişliği gayet iyi.Üstelik bez çantası gibi basit de durmuyor.Bişey döküldüğünde üstünde leke bırakmayacak şekilde.Rengi de kötü değil,sadece pudra kandırmacasına aldırmayın..

Aynen pudra rengi değil ama çok kaliteli fiyatına göre ben çok beğendim.

Eki Görüntüle 798425

ben de bunu alacağım sanırım aynısı annelütfen sitesinden

Ben de almayi düşünüyorum.Dün inceledim.Baya geniş ve kullanişli gözüküyor.Benim merak ettiğim altta izolasyonlu bölmede yemek ya da biberon taşiyanlar,sicak ya da soğuk tutuyor mu koydugunuz gidayi?

Kızlar kusura bakmayın yeni gördüm yazdıklarınızı. Çantanın ufak boyutu da varmi bilmiyorum ama benimkinin eni 1 karıştan buyuk.30 cm falan.boyu da 70 cm falan.baya büyük. Kızım şu an 2.5 yaşında. Oğlum 6 aylık. Battaniyesine kadar herseyi alıyor. Çok memnunum.özellikle yatiya veya tatile giderken çok iyi oluyor. Normal gezme için biraz büyük kalıyor. Fotoğrafları yarın çekip atayım. Tekrar kusura bakmayın.

arkadaşlar bahsettiğiniz çantayı merak ettim. model adı ya da fotoğraf yok mu?
Stylo bebek bakım çantası büyüklüğünü çok merak ediyorum iç böllemeleri var mı nasıl krşkr iç resmî olsa. Yada hangi mağazalarda vardır gidip bakma imkanım olsa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…