Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu ara aklımdan ne zaman biri geçse, en az 24 saat içerisinde arıyor ya da mesaj atıyor. En alakasız insanlarda bile denedim. Gönül gözüm mü açıldı ne oldu :/

Hakkımda yorum yapmasa çevrem hiç. Doğru değil...
Nasıl çekiyorum ben bu insanları çözemedim.

Duygu olsaydı anca diyorum ama o da hata olurdu, patlardı bir yerde muhtemelen..
Zorla da olmaz zaten, ben yapamıyorum.
Güven çekici bir şey ama sadece onunla olmuyor. Güven de zaten geniş kapsamlı...
Asıl duygu olmadığı için kendi adıma gayet mantıkla davrandım da sana uymadığı için bahaneler buldun. Bu da uyumsuzluk.
Bilmiyorum belki bir gün bazı şeylere hak veririm ama yine de doğru durmuyor.
Bazı şeyleri senin adına anlasam da kızıyorum, bana ters
Of neyse düşünme artık vind.

Korkuyorum.
Ben neyden kaçsam hayat bana onu getiriyor zorla..

bütün arkadaşlarım ya hamile yada anne olmuşlar çooookk sevindimmmm çoookkkk.. gözlerim buğulandı zira bizim gibi pgt ile hamile kalmak çokk zor iken Rabbimin bi Ol demesine bakması birazda nasip kısmet işi..
hayırlı uğurlu olsunnnnnn bebişleriii...
hamiş olanlara kolay doğumlar,sağlıklı haftalar geçirmeleri dileğiyle...

Allah akıl fikir dağıtırken bu kadıncağız neredeydi acaba diye geçiyor şunda aklımdan.

Her yerrr kar hava buzzzz evde bile donuyorummm
Allahtan iş tatill. Yarın da tatil olsa ya ((

Birilerinin şikayet ettiğinin diğerlerinin hayali olması...

Kesin nazara geldim kesin.Elimi kolumu yakmanın mutfak kazası ile bir alakası yok.Kayınvalidemciğim nazarlara geliyosun derken haklı mı ne

Annemin rüyasının bir anlamı olsun ya.
Güzel bir şey o! =)

Kar çok güzel. Tatil daha da güzel.

Dün ve bugün ders çalışmamış olmam ise berbat. =((

Alabildiğine mutsuzluk duygusuyla isteklerim, dualarım... Nasip edecek misin ya Allah ım...
Olmayacak bir şey için sızlandırma beni Allah ım: (

Her geçen gün daha da fazla hissettiğim değersizlik hissiyle başa çıkamıyorum, altında ezilip yok oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…