Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Büyüyorum büyüyorum her gün daha çok büyüyorum:)
Ama artık büyümeyi seviyorum...

Allah'im yarin guzel seyler olsun hayirliysa nasip et cok istiyorum hayallerime bir adim

Kimseye bir sey anlatmamak lazimmis hakikaten.
Guvendigin insanlar gun gelip anlattigini oyle guzel yuzune vuruyor ki, aha da beeeyyleee kaliyorsun.
Egosuna yenilmis guzel arkadasim!! Egona git bi yemek ismarla benim uzerimden doyuramazsin onu. ..

Yan tarafta çıkan Nesfit reklamı Allah belanı versin.

Çikolata yerken vicdan azabı gibi çıkıyorsun.

Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği izlediniz. Tebrikler Fenerbahçe 'M..

Hareket yarayacakmış bana sanırım :) İnşallah güzel olur her şey.
Sesime de kuvvet lazım

Konuşan insan, öyle kolay kolay dertten ölmez.
Bir insan konuşmadı da içine gömüldü müydü, sonu felakettir.

Nasil bu kadar acimasiz olabildin sevgimi nasil boyle kucumsedin allahindan bul pisman oldugun gunu gormeyi cok istiyorum insallah pismanliklar icinde kivranirsin bende gorurum.

beni düşündüğünü düşünmek,ummak...
aynı anda çevrimiçi olup beklemek...
sadece beklemek...

Bir yurtiçi kargo rezaleti ile baş başayım.
Ne hoş(!)
Pis palavracılar!!

Dilerim bu sadece alışık olamama durumundan ibarettir.
Yoksa yürümez bu iş...

Alıp başımı gidesim var sonra ona sen nekdar vıcdansızsın Allah'ından bul Sürüm sürüm sürün basın belalardan kurtulmasın pislik insan diyesim var ama diyemiyorum.bır insan senin kadar yalancı Alçak mi olur ya bi diye bilsem yüzüne bunları nerde neyse

Bugün o kadar mutsuz ve keyifsizdim ki; Beşiktaş'tan vapurla Kadıköy'e geçtim ama inmedim, aynı vapurla tekrar tekrar geri dönüp yatağıma yatıp tavanı seyrettim.

Tam bir gerizekalıyım.

Vücut yorgun artık. Dinlenmek gerek patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…