Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben seni nasıl unutucam unutmak zorundayim zorundayim...

Kendini, kendin için uygun olanı, isteklerini bilmek ve bunu kararlılıkla yerine getirmek hata ve yanlış sayısını düşürür.
Ama karşıdakinin isteklerine ters ise; keskin, acımasız, şımarık, değer bilmeyen falan olursun ki alakası yoktur.
Ama bu kendini bilmek bir anda oluşmaz, derslerle, tecrübelerle, analizlerle, üzüntülerle, sıkıntılarla olur...

Ozlemek ne demek iyi bilirim...
Kavusma varsa sonunda sikayet etmemek lazim..
Hic gelmeyeni, birakip gideni ozletmesin Allah kimseye..

Su meyveli yogurt ne guzel sey, yani guzel olmasa bir seferde 500 gr lik bir tanesini bitiremem heralde.
Yurt disinda yapiyorlar ya hani bunu donduruyorlar cok seviyorum, evimde kendim buzluga atip saatlerce bekliyorum. Diyeceksiniz ki al birkac tane at dolaba canin cektiginde al ye. Yok iste oyle degil, bir kivami var onun. Henuz tam belirleyemedim ama 2 saatte geliyor sanirim o kivama. Sonra alip kosa kosa tv karsisina geciyorum. Kapagini actigimda alti donmus ama buz tutmamis oluyor. En lezzetli kismi ilk 2 cmlik kisim. En cok seftalilisini seviyorum, sonra orman meyveli. Cok kalori yoktur degil mi yogurt sonucta. Kucukken de yogurdun icine recel karistirip yerdim hatirliyorum. Bir kere receli fazla kacirinca tadi kotu olmustu universiteye kadar yemedim bidaha. He yedim pardooon. Huptirik vardi onu yiyordum. Ay danino da vardi dmi. Yok yemisim yalan olmasin. Ama universitede tam bagimlisi oldum. Simdi yanimda meyveli yogurdum var sag elimin bas pafmagin bulasmis tabletim de nasiplendi yogurdumdan. Cok seviyorum. Gebelerin cani cekmesin aman. Yada ceksin ya ne olucak ucuz bisey hem de yogurt. Nimnimnimmmm...

Değişmek, olgunlaşmak içtenliği düşürüyor.. Ama mecbur kalıyorsun.

bugün akşam olsa da eve gitsek :) tek aklımdan geçen o

Aha yine stres yaptım.
Kaygılanma vind, heyecan yapma. Olmuyor öyle. Yapma

Yüzünde bilgelik akan "cogni minik kızkardeşim böyle yapman lazım..." diye bana yol gösterecek abla-kızkardeşe ihtiyacım var, saçlarımı da okşasın beni teselli ettiğinde...

Sorumsuz olmak istiyorum ama maalesef kendimi engellemeliyim

Dünyaya gelmemiş olmayı dilerdim.
Yaşamak bu değil.
Çok ama çok negatifim bugün maalesef.
Gerçekler tokat gibi çarpıyor.
Katlanılmaz hale geliyor.
Özellikle de geçmişte yaşananlarla birleşince...

Bu ruh halinden acilen kurtulmam lazım.
Güzelliklere odaklanma vakti.

O nasıl rüyaydı ya, kadın resmen bilenmişti bana. Gerçek olmaz dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…