Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Eğer bana gerçekleri söylemeszen ne kadar seversem seveyim bırakırım ve artık gurur meselesi yaparım. Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha yüzüne bakmam senin.

Ben tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum.

Kaçman da hiç hoşuma gitmedi.

Sana inanmak istiyorum ama sen böyle yaptıkça senden uzaklaşıyorum, haberin olsun.

Seçim senin, eğer beni ikna edecek bir cevabın yoksa sonsuza kadar kaybedersin beni.

Seni de Allah'ın huzurunda asla ve asla affetmem. Ahım hep üzerinde olur.

3,5 yıl olacaka nerdeyse. Yeter artık benim de bir gururum var.

Haftaya ales var ona çalışamam artık ,iş güvenliği sınavına çok az kaldı hiç çalışmadım ya ufff yarın sabahtan itibaren başlıyorum.O sınavlardan sonra kpss ye başlıcam, o arada iş olursa gircem işten önce kpss konularını bitirmem gerek sadece deneme ve tekrar yaparım sonrasında.

Yaza nişanım var bendeki bu rahatlık nedir 5 kilo vermem gerekiyor,az kaldı ya,,sevdicem de gelseydi buraya,gitsin şu kilolar artık azıcık bişi yapıştı kaldı üzerime

Bak gerçekten çok çok net söylüyorum büyük konuşmuş olmayayım ama bundan sonrası bizim için olmaz, olamaz eğer dalga geçme gibi bir durumun varsa. Yoksa da beni inandır buna.

Bekleyeceğim 00.00'a kadar.

Hem şunu da unutma bu yaptığın günahtır çünkü ben seni bir şeylere zorlamıyorum ama hem beni sevdiğini söyleyip hem de bana hayal kırıklığı yaşatman, kafamı karıştırman gerçekten büyük günahtır.

Geçen sene bana yaşatttığın hayal kırıklığıyla zaten büyük bir günah işledin.

Bana ''seni seviyorum'' dediğin günün akşamı senin düğün haberini aldım ben. Bana yaşattığın şoku düşünebiliyor musun?

Yani artık ben bu hayal kırıklıklarından bıktım.

O yüzden net konuşuyorum; sessiz kalırsan, olumsuz bir kararın varsa bu gece biter.

Benimle yıllarca geceli gündüzlü konuşup, devamlı seni seviyorum deyip gidip başkasıyla evlendin sen. Yalansa yalan de.

Benimle yıllarca geceli gündüzlü konuşup, devamlı seni seviyorum deyip gidip başkasıyla evlendin sen. Yalansa yalan de.

Kalp gözüm mü açıldı noldu bu aralar, aklıma gelen başıma geliyor

evlensek de sen evinde ben kendi evimde kalsam
çok üşeniyorum ev kurmak da neymiş bir ton iş

Acaba uzak bi şehire kaçsam bu belirsizliklerden, çevremden kurtulup yeni bi hayata başlayabilir miyim?
Bir tek oğluşum olsa yanımda.

Anneeeeğğ beni bırakıp nerelere gittin

Gelecek cuma gelse de kep atsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…