Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

çok bunaldım anlaşılamamaktan içimden geçenleri söyleyememekten yoruldum hem de çok...

oğluummm anan koydu seni yürüteçe kendi kk da fingirdiyor.senin o dikkat çekmeye çalışan triplerini yerimm lokumummm.ama napimm ya azcık nefes almak benimde hakkım degilmiii?
neyse geldim annem geldimmm

Eğitim ve iş açısından geleceğim çok belirsiz, ne yapmak istediğimi bilmiyorum, bilsem bile başarısız olacağımdan korkuyorum, ki başarısız olacağım galiba, bir yandan hemen para kazanmak istiyorum bir yandan akademiye bakıyorum, akademiye baktığımda istediğim okullar almayacak ki beni yüksek lisansa diyorum, sonra mükemmel bir düzen içinde çalışsam yaparım diyorum, ama kandırma kendini diyorum, yazın şurda staj yaparım, şunu okurum bunu okurum bayağı bayağı geliştiririm kendimi diyorum, sonra ahahahaa bütün yaz yine yatacaksın diyorum, sen istersen yaparsın diyorum, böyle aptalca laflar söyleme şans ve senden daha iyiler olduğu sürece istediklerini istesen de yapamazsın diyorum. Of of. Daha bitmesine 2 yıl var, ama ben şimdiden paniğim, son sınıfta nasıl olacağım bilmiyorum. Ne olacağım ben? Ne yapacağım ben? Başaracak mıyım? Yoksa unutayım hepsini gitsin mi?

Yarın İzmir zamanı özledim deniz kokunu

tek basima odaya sahip olmak istiyorum su hayatta? neden mumkun degil.
kafayi yiyecegim sonunda.

Öffff birsürü işim var sırada ama yine başlayamıyorum.
KK ydı fırsat sitesiydi derken sıkıldım ya, sonra da işler çok sıkışıyor.
Bu arada 30 yaş üstü bir kadın için tek kişilik nevresim takımı aramak nasıl bir eziklikmiş yahu. Tek kişiliklere bakıyorum hep çocuk ya da futbol takımlı. ya da en iyisi al bi tane beşiktaşlı olsun bitsin sanki artık çok takip ediyormuşsun gibi.
Şu estonyadan getirdiğim likörü işyerine mi koysam arada kimseye çaktırmadan kahvemin içine damlatıp içerim.

uyusam ya şöylee deniz kenarında,dalgaların okşadığı kumsalda...n'olur sankiii

İyi bir film bulup izlemek

Sebepsiz hüzünlendiğim zamanlar en savunmasız anlarım.
Neden böyle hissediyorum keşke bilsem

Sıkıntılıyım, sigara içesim var.. Tutuyorum kendimi ne zamandır, yenmeliyim bu duyguyu.

Ne guzel birgun bugun.. kendimi cok iyi hissediyorum. Guzel seyler gelcek sankii basima. Yoksa yoksaa yoksaaa sen mi geliyorsun bana

şu febreze'in reklamı kadar saçma reklam görmedim. çöp kutusundaki çöpleri eve getiriyorlar falan. cola'nın reklamını beğenmezler bir de.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…