Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Regl dönemim çok sancılı geçti bu sefer
Bugün yüzüm hiç gülmedi . Eskiden etkilemezdi regl dönemi psikolojimi bu sefer etkiledi bayağı .

"The Danish Girl" sen ne muhteşem filmsin.
Eddie Redmayne, bu filmle Oscar'ı alamamanın tek nedeni Leonardo'nun 584645 yıldır bekliyor oluşudur. sen ne muhteşem adamsın yaa

Başım fazlasıyla ağrıyor
Huzura ve biraz dinginliğe ihtiyacım var...

iki yıl oldu bir kerecik görsem ne güzel olurdu be mutluluktan delir miydim acaba bir de sıkı sarılsam off tamam geçirmiyorum aklımdan

yaa mahperii işte öylee ummadık şeyler geldi başına bitmez dedin bitti gitmez dedin gitti

Nolur sanki imkansizliklar imkan bulsa maddi sıkıntılardan kurtulsam bi kapi acilsa ve hersey yoluna girse olmazmiydi cok mubsey istiyorum sanki

Hayal etmekten yoruldum beklemekten yoruldum hergun takvimlerden yaprak koparip bugunun tadini cikarmadan aylar sonrasinin hesabini yapmaktan o tarih gelince oyke bekledim gunlerin yanima kar kalmasindan yoruldum

Tükendim omrum hep gelecek hesapli tarihleri beklemekle tukendi ya o tarih gelince noldu yine bu sefer olmadi

Ama bu sefee olsun nolur RABBIM bu sefer olsun YALVARIRIM BU SEFER OLSUN

artık bebek düşünmek istemiyorummmmmmm çık artık aklımdan bıktım sıkıldım yoruldum olucakmı olmuyacakmı olucakmı olmuyacakmı

Bimdeki raf fena değil, tekerlekli oluşunu sevdim
Kendime hobi rafı yaptım, indir kaldır yapmam artık çeker sürüklerim
Oh be

Ne fesat insanlar var bu dünyada
Ağızlarına bir laf verdin mi elini kolunu kaptiriyorsun
Size ne benim hayatımdan size ne
Ne bu ya bıktım artik,toplum baskısının en alasını yaşıyorum

Elinizin tersiyle ittiğiniz insanların sevgilerine bi gün köpek gibi muhtaç olduğunuzda onlar başka sevgilerde olurlar inşallah.

Dünyanın en kötü seslerinden biri de bebek ağlaması sanırım.
Kendi çocuğum olsa böyle hissetmezdim herhalde ama başkasının bebeği olunca katlanamıyorum.

Çok tırsıyorum, bir yandan tuhaf bir heyecan duyuyorum.
Ay ben napıyorum ya :/

Uykum mu geldi ne?
Bir de neden kadınlar gününde sadece kozmetik indirimi oluyor,mesela neden kitaplarda indirim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…