Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir insan kendini neden bu denli yorar? Ruhunu, atan kalbini, aklini. Neden? Bilmiyorum. Bilmedigim bir cok sey gibi bunu da bilmiyorum. Ama yoruldum. Bir baskasi yuzunden degil, kendimden yoruldum artik.
Ben kendimi anlamiyorken, suan sizin eger bunu okursaniz anlamanizi beklemiyorum. Zaten kendimle konustugum gibi yaziyorum. Belki de oyle degil.
Tonlarca sey dusunmekten, bu kadar dusunceye hapsolup ne dusundugumu dahi unutmaktan yoruldum. Ince dusunceler canimi okuyor. Yarinim icin tek bir hayalim yok, tek bir istegim, amacim yok. Tek dilek hakkim olsa kafamdan kurtulmak isterdim, kendimden kurtulmak isterdim. Birbirine zincirli bir ton sey.. veya bilmiyorum. Su an bu kadar.

İnsanlar diyorum , ne kadar rahat ve emin sanki hayatin aci gerceklerini bir ben tadiyorum.

Bosaniyorum cok kosa bir zamanda. Ama sanki insanlar evliliklerini ve mutluluklarini gozume sokuyorlar. Kiskanmiyorumki.. Sadece mutlu olmak istiyorum tek basima da olsa...

Hayret ediyorum! Evet evet hayret ediyorum! Bu olanları benim aklım almıyor... Her şey bir anda gelişiyor iyi ama neden? Neden ben dur diyemiyorum? Neden engel olamıyorum? Allahım bu nasıl labirent? Tam çözdüm derken başa sarıyorum...

Haklıyım.. Kime sorsam bana hak verir, haklıyım yahu, var mı ötesi.
Bu sefer geri adım atmıcam, ne kadar sürerse sürsün

Iyi ki bu sampuan serisini almisim. Saclarim ne kadar hizli uzadi ya.. mis gibi de kokuyor oh parfum gibi :)

Allahım çok çaresizim. Görüyorsun değil mi? İçim içime sığmıyor! Kocaman ateşten bir öfke var içimde sanki. Yardım et ne olur Allahım! Benim elimden bir şey gelmiyor. Benim elimden hiçbir şey gelmiyor! Bu beni üzüyor bu beni kahrediyor. Dayanmam gerek benim bu durumu atlatmam gerek. Ama olmuyor işte sende görüyorsun zihnim sürekli düşünüyor sürekli aklımda. Dayanmam zorlaşıyor bu yüzden!..

Eğer birgün olur da ben vazgeçtim dersem ona bile benim sayemde diyeceksin.Ama ben bu sefer sana söyleyeceğim neler hissettiğimi
Ben anlatmaya ihtiyacım olduğu zamanlarda sana geldim,azıcık içimi dökerim,başkasından fikir alırım diye sen boşver düşünme dedin
Anlamadığın şuydu ben sadece beni dinleyen biri olsun istemiştim.Düşünmemem gerektiğini zaten biliyordum
Keske ben konuyu acayim diye kıvranmadan sen bir kere sorsaydın nasıl hissettiğimi
Ben zaten seni hic inandiramadim ki
Hep benim platonik olduğumu düşündün,önümüzde onlarca kanıt varken bile
Belki de yakıştıramadın bana sevilmeyi
Çok kirdin çok
Ama birgün sende anlayacaksın doğru hissettiğimi

Allahım senden başka bana yönümü gösterecek olan yok. Nolursun yönümü ona yönelt. Bizi birleştir.

Ben güçlü olmak istemiyorum. Ben sarılıp sarmalanan, bir bebek gibi bakılan olmak istiyorum. Ben güçlü durdukça hep kırıldım. İstediğim hiçbir şey olmadı yine de ayakta durmaya çalıştım. Hayatta bir şeyi çok istedim o da geldi imtihanım oldu. Ben artık ayakta duracak gücü kendimde bulamıyorum. Bu sefer n'olur Allah'ım istediğim olsun.

hayatin hic bir anlami yok bazen psikolojim gittikce bozuluyo cocuklugumda yasadiklarin su yuzune cikiyor. ben onlari pastirip yok saymaya calistikca onlar cikiyor karsima

Saçlarımı mı kurutsam? Makyaj videosu mu izlesem ? Derse yetişebilcek miyim?

Bu yazdığımı okuyan ne olur amin desin duama..
Zor bir imtihan, büyük bir dert..
Ülkemde, dünyada neler oluyor, ayıp belki de durumumuza üzülmek.. Ama ne çare..,

Allahım hayırlara çıkar, lütfen lütfen

yazık değilmi kalbim sana niye izin veriyorum hırpalamalarına biraz değer veriyim kendime böle olmucak seni seveyim çok ihmal ettim özür dilerim

Moralim bozuk olduğunda hep Göksel dinlerim
Neden bilmiyorum ama bana çok güçlü bir kadınmış gibi geliyor

Dayan yüreğim... Herşeye rağmen... Tüm yaşananlara rağmen... Geçmişindeki geçmeyene rağmen... Dayan... Sen çok güçlüsün... Sen ne acılar gördün... Bunuda atlatırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…