Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Her geçen gün niye daha önceden tanışmamışım dediğim KK iyi ki varsın iyi ki varız biz teşekkür ederiz

muhteşem bir site teşekkür edilecek biri varsa oda sizlersiniz iyiki varsınız.hep bizimle kalın.

Tesekkurler bensiz basaramazdiniz demek memnun oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
500.000. Uyeye ozel bisiler yapsaniz???? Pro uyelik verebilirsiniz mesela

teşekkürler Kazen iyi ki kadınlar kulübü var samimi,güvenilir site.... asıl biz sana çok teşekkür ederiz.

Detlesme,bilgi alisverisi,guzel arkadaslar 6.yılım burda dolu dolu.
Cok hos insanlar tanidim sohbetlerinede doyamadim
Feraceli eilenn AsSsk @sumeyra1990 @freedoommmmm @BEYZABET @mandaliina espoyraz suan aklıma gelmeyen butun sohbet ettigim arkadaslar
İyiki burasi var iyiki sizi tanimisim
Arkadaslik hep yanyana olmak degil gönüllerimiz bir bizim

Birimiz dertlendi uzulduk
Birimiz mutlu oldu mutlu olduk
Birimizi goremesek merak ettik

Her biri ayri ayri degerli bende.

İyiki varsiniz be.

Ben de teşekkür ederim.

hatunun dibisin be bende hepinizi ayrı seviyorum iyiki varız
iyiki..

En zor anlarımda hemcinslerim ile buluşma fırsatı verdiğiniz için ben teşekkür ederim

daha 1 yıl oldu ama çogu yükümden kurtuldum çok güzel insanlar tanıdım kimseye anlatamayıp içime attıklarımı buraya yazıp rahatladım

Aklimdan geçmemesi gereken seyler geçiyor. Basta o olmak uzere bi suru sey geçiyor

1. O
2. dualarim kabul olsun
3. yarim kalan dualarimi bitirmek
4. yarim kalan kitabimi bitirmek

:) bende tsk ederim bole guzel insanlarin ve guzel bilgilerin oldugu bir klup actiginiz icin :)

Biz de size çok teşekkür ederiz sıkıntımızı,sevincimizi paylaşmamiza,sorunumuzu çözmemize vesile olduğunuz için.İyi ki burayı farkettim.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…