Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bende size teşekkür ediyorum iyiki varsiniz burdaki konular cok bilgilendiriyor bizi canı gönülden Teşekkürler. ..K.K

10 yıl önce nette gezinirken keşfettiğim ve bana çok güzel dostluklar kazandıran Kadınlar kulübü ve onun değerli kurucusu Kazen iyiki varsınız ve hep varolunuz. Sonsuz teşekkürlerimle. Nice 14 yıllara.

Bize bu fırsatı verdiğin için biz,teşekkür ederizzz :)

burası bir terapi gibi, bazen stres atıyoruz bazen üzülüyoruz. en önemlisi de aradığımız ne varsa buluyoruz :) google'a bir şey yazıp da kk linkini görmediğim hiç olmadı

Her sıkıştığımda soluğu burada aldım.İyiki varsınız.Biz teşekkür edriz.

kadınlar kulübüne üye oldugumdan berı kendımı Osmanlıdan ımtıyaz elde etmıs Fransızlar gıbı cok sanslı hıssedıyorum :) Ellerınıze, emegınıze saglık burdan cok sey ögrendım. Tesekkür ederım!

bende tşk ederim size böyle bir ortamda herkese ulaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz.

Asıl burada olduğum için ben teşekkür ederim ne güzel bir sayfa kurmuşunuz. hepinizin emeğine sağlık teşekkürler kk

Icimden geçeni her zaman açıkca yazabildigim icin yine yazacagim bu sabah düşündumde sabah namazına kalkamamistim ve kendi kendime şunu dedim ahhh ahh allah soracak kk da vakit gecirirken aklın nerdeydj çok bağlandım kk hem kütüphane hem hastane hem pastame herşey var. Herkese sevgiler..

Biz bir aileyiz

Ilk hamile oluşumda katıldım kk ya ve hamilelik, dogum, cocuk büyütme, hastalık daha birçok sıkıntıda soluğu burada aldim bende.. iyiki varsın kadınlar kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…