Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

acaba dr gıtmeden klomen ılacı ıcsem hamıle kalabılırmıyım dıye dusunuyorum

yurt disinda yanliz yasiyan birisi olarak benim icin terapi, arti biz bir aileyiz burda inanilmaz bir yardimlasma var. sevdiklerime onerdigim bir ag iyiki var. ilk kimin fikriyse arti tum emegi gecenlere sonsuz sukranlarimi sunuyorum!!!! en buyuk

Bende size tesekkur ederim kadinlar kulubu en zor anlarimda burda derdimi anlattim cagre aradim icimi ferahlattim, nice 15 yillara...

Bende kk çok önceden tanıştım ama üye olmam 3 yıldır tek sıkıntı m bağımlısı oldum Teşekkürler Kazen ve diğer tüm yeneticiler

iyiki varsınızz... her sıkıntımda sorunumda burdayımm..teşekkürler

rica ederim.. Bu sizin basariniz, böyle güzel bir forum acip herkesin burada yeni seyler ögrenmesine, arkadasliklar edinmesine, sorularini sorabilmesine ve daha neler neler - vesile oldugunuz icin biz tesekkür ederiz.

Devamli olmaniz dilegiyle.. sevgiler selamlar

ayyyy burası olmasa ben ne yapardım iyiki varrrr valla

bide ceza süreleri kısalsa süper olurrr :)))

Varlığınız için çok teşekkürler ..

Kendim icin cok sey oyrendim burada tesekkurler Kadinlar kulubu :)

kendi adıma ben teşekür ederim böyle güzel bir siteyi istikrar ile devam ettidiğiniz için ,,, oldukça eğlenceli ,keyifli ve bilgi verici buluyorum ......banlanmasam çok daha güzel olacak :))))

Esas bizler teşekkür ederiz bu platform da bizleri buluşturduğunuz için

Kazen işte neden burada olduğumuzun ispatı. Sadece bir kelime Teşekkürler Ama samimi içten doğal yalın süslü kelimelere ne gerek var teşekkürler bizden size

Burayı kuaför maduru olduğum bir gün saç uzatma yöntemleri araştırırken keşfetmiştim.Turp suyuyla saç uzatma formülü almıştım.Bir süre misafir olarak takip edip sonra üye oldum.Buradan çok şey öğrendim ve çok güzel insanlar tanıdım.Umarım bu sitede kutlayacağımız çok daha uzun yıllarımız olur.Çok teşekkürler Kazen bu siteyi kurduğunuz için.

iyiyki varsınız iyiyki üye oldum bütün sorunlarımı burda çözüyorum mutluyum mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…