Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Erkeklerin kıskandıği bir ortamda kadın dayanışması bence harika

Ben geleceği tahminden öte yaşanacakları bilerek söylemiştim pek çok şeyi.
Kuru sıkı atmıyordum yani.

İyiki varsin KK biz tsk ederiz böyle bir ortam sagladiginiz icin...

Iyiki varsın kk...iyi ki varsınız asıl ben çok teşekkür ederim..nice uzun senelere...

Bİzlere böyle güzel bir platform sunduğunuz için teşekkür ederiz

Bana böyle bildirimlerle gel Bensiz olmaz tabi

Keske bu kadar kalabalik olmasa msjlar secilse daha mukemmel porfekt olur neyse buna da şukur :)

Kazen harika bir yapı burası her aradığımı bulduğum en önemlisi huzur bulduğum için çok teşekkür ederim

Bilgilendirirken eğlendiren kimi zaman da hadi canım daha neler duyacağım dedirten bir site.
TEŞEKKÜRLER

Her soruma yanıt bulabildigim süper bi site bizde size teşekkür ederiz

Bu topluluğa öncülük edenlere, yardımcı olanlara yazanlara herkese teşekkürler, iyi ki varsınız.

15 yıl mi olmuş wallaha tebrikler, googlede ne aratsam bu site çıkıyor ve içeriğinde güzel sonuçlara yorumlara da ulaşılıyor. Basarilarinizin devamını dilerim.

bu sitede çok şey öğrendim. Bir sürü şey paylaştım ve bilgime bilgi kattı.Her konuda danışabileceğim, bilgi paylaşımı yapılabileceğim, tanımadığın kişilerin bilgi ve tecrübeleri hakkında yazışma yapabileceğim çok güzel bir site...
Başarılarınızın devamını dilerim

Katkılarınızdan dolayı bizler size teşekkür ederiz kadınlar için çok güzel ve ozel dusunmussunuz
Bizleri düşündügünüz için sizlere çok teşekkürler iyi ki varsiniz

Kazennn çok teşekkür ederim. Zaman zaman girip bakıyorum . Vaktim olmadığından bakamıyorum. O zamanlar
daha fazla evde olup paylaşım yapıyordum şimdilerde neler yaptığımı sizlerle de paylaşacağım. Farklı konularla uğraşıyorum hatta bu arada 2 ci üniversiteyi bitiriyorum ve ve ve değineceğim ... sürpriz olsun... selam ve sevgiler tüm dostlara ...

her an her konuda yanımızda olduğunuz için şanslıyız. bizden de size teşekkürler (yeni üyeyim ama çok daha önce forumlarınızdan çok şey okudum öğrendim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…