Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Burda da alıntı mı yasaktı neydi
Teşekkür ederim pinoli
Yöneticiler pek eğlenceli bulmuyo beni

anam harbiden alıntı yasakmış.
Bilmiyordum ya ben.

NOT: Hafta sonları ban tercihimdir. Lütfen dikkate alınız.
Hafta içi işteyim ve tekim zaman geçmiyor kk sız

Şuan aklımdan tüp bebekle hamile kalıp şuan düşürüyor olmam geçiyor ilk öğrendiğimdeki ve değerlerim arttıkça yaşadığım sevincim geçiyor... 6. haftam bitmek üzereydi

Belki de kutlamamak daha hayirlidir. Ne bileyim...

Tam acip Turkan Soray filmi seyredecek moddayim

Dans ve müzik aleti çalmak.. Hep tecrübe etmek istemişimdir.
Müzik olur da, dans zor galiba artık.
Müzik candır.

Arkadaslarimla bir araya gelmeyi ozlemisim ya =) yalniz mideyi cok karistirdik be margis..agri girdi karnima..

Oy o bebek ne tatliydi oyle masallah kocaman olmus fistik ya gozumuzun onunde buyuyor =)

Bugün ilaçlı suyu nasıl farketmeden içtim ben ya .
Zehirli ilaçmış bi de bi çok yerde yasaklanmış , içinde azıcık varmış neyse ki...
Birşey olmadı ama korktum baya
Daha evlenicem , bebek yapıcam

Supersiniz gercekten soyledikleriniz iyi geldi ozellikle tam suanki piskolojime

Cok gecmis olsun allah korumus

natallia canım alıntı yasak bu bölümde o yüzden alıntı yapamadım senden çok teşekkür edeerim

Sabahın 5:00'i oluyor saat, meseleyle ilgili herkes horul horul uyurken, bir benim oturup halâ belgeler arasında debeleniyor olmamda büyük bir yanlışlık var ! Bakalım kalan üç saatte yetişecek mi , diyelim yetişti, yeni gün içinde yetişmesi gerekenleri hiç uyumamış halimle nasıl yetiştireceğim, nasıl konsantre olacağım, ya gözümden bir şey kaçarsa, ya bir yerde bir hata yaparsam...
Topunuzun Allah belasını versin ! Ömrümü yediniz ! Hadi gece uyuyorsunuz, gündüz ne hayrınızı görüyorum ki ! Tekme tokat dalasım var hepinize ama ahh şu mecburiyetler !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…