Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Mecburiyetler ne zormuş
Halbuki biraz uzak dursam daha iyi olacakmış gibi hissediyordum

Mutsuz olmasını istiyorum hatasını anlayana kadar mutsuz yaşamasını ve gelip benden Özür dilemesini istiyorum.

Baris Manco ne guzel sarkilar yazmis ya. Ne guzel bir kalbi varmis. Yasim ilerledikce daha cok anliyorum.

herşeyim nefesim canımın yarısı seni çok özledim inan burnum sızlıyor gel artık istiyorum hayırlısıyla nöbet değişimi olsun ve o lanet yerden kurtulalım kavuşalım ertelediğimiz hayalleri yaşamak istiyorum seninle.

İçim daralıyor yine.
2016'nın başından beri hayatımda iniş çıkış eksik olmuyor.
Çok gelgitli. Ortası kalmadı resmen.
Biraz huzur biraz sakinlik olsa.
Kalbim, ruhum tamamen iyileşse.
Keşke. Öyle güzel olur ki.
Sonra da tatile rahat kafayla gitsem.
Hedefim sadece bunlar şu an için.

Bugün alışveriş aşkımı bayağı giderdim :))
Elbiseme bayıldımmm çokta yakıştı mağazadaki herkes çok yakıştı al harika oldun dedi durdu , biraz utandım insanlar yorum yapınca utanıyorum
Tenime en uygun kokumu da buldum bugün lolita lemplica kesinlikle benim için yaratılmış :)
Bu mutluluk beni uzun süre idare eder

Herifin arkadaşı Suriyeli avrad almış çok memnunmuş sabaha kadar. Türk eşimin kahrını boşa çekmişim demiş. Benimkine memnun değilsin heralde dedim sustu cinlerim tepemde. Biz bişey bilmiyormuşuz

Bu siteye girmeyeli ne kadar uzun süre olmuş
her şey nasılda değişmiş.
belki yine girmeyi unuturum ama böyle bi sitenin varlığını hatırlamak iyi geldi.

Başıma her ne geliyorsa dilim yüzünden geliyor ams ben hala uslanmadim aferin bana hala kucuk bir cocuk gibi hareket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…