Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben yaptığım iyilikleri insanların gözüne sokmam.
Tarzım değil. Hem etik de değil.

İyi ya da kötü her şeyi abartmam. Gerek yok.
İnsan hayatı bunlardan ibaret değil.

Bir tek ben acı çekiyormuşum gibi davranmam. Hayatı alt üst olmuş insanlar var. Onları düşünür utanırım.

Yalnız bu benim iste. Karşımda ki tip bu değil.
İyi kötü her şeyi abartan, yaptığı iyilikleri milletin gözüne sokmaya çalışan, olumsuz olan her şeyi büyütüp sorun eden, sonra da çok iyi şeyler düşünüyormuşta aslında ama sonuç kötü oluyormuş gibi konuşan.
İyilik, kötülük meselesi degilse de insani huzursuz edip, doğru düzgün mutlu bir yaşam sevinci bırakmayan.

Mesele benim üzülmem kırılmam değil ki,
Mesele kendi çocuklarını bile kırıp döküyor olman. Kendi hırsından dolayı gözünün bir sey görmemesi.
Kendi egosal sorunun.
Birinin eksikliğini bir diğeriyle gidermeye çalışman.

...

Ben böyle birine sarılıp doya doya ağlamak istiyorum.
Konuşmadan, benim halimden anlayacak bir arkadaşa nasıl ihtiyacım var.
Ben nasıl doldum.

Annemi de nasıl özledim.

Önümüzdeki hafta düğün var ve benim bir ton işim var.Badana yapılacak temizlik misafirler imdatttt

Önümde dosyalar çoğalıyor ama yapmak gelmiyor içimden .Ne olacak bu isteksizliğim.Tatil gelsin diye bekleyen öğrenci gibiyim.

Telefonumun kulaklık girişi bozuldu
Servise vermek lazımmış
Serviste 21 gün de geliyomuş genelde uff napıcam ben

suanda yaptigim yani isledigimhavlularimi nasil satabilirim diye dusunuyorum

Aksam akşam iyi güldüm. Bir baktım 15 kişi anketi işaretlemiş. Hiç anlamı da yok yani herkes kafasına göre :)) komedi bir forumuz.
Edit: Ben de oy kullandım.

Napiyim ben de böyleyim.. Sevince çok seviyorum işte.. Ben daha ne yapayım Allah'ım, hep sustum hep sevdim.. Hakkımda hayırlı olanı nasip et yarabbim.. Gözyaşlarımı dindir

Allahım mutlu olmam gerekirken neden arada bir ağlama geliyor bana
Nolur geçsin şu ruh halim

beraber çok çok çooo.. vakit geçirmemiz gerek

Ailemin yanına gelince daha iyi bir beslenme düzenim olur zannetim ama iki gündür dondurma yiyerek besleniyorum...Kahvaltıda bile...

Sabah uyandigimda 20 kilo zayiflamis olsam keşke

Bugun cok yoruldum be. Uykusuzluktan geberiyorum. Gidim de yatim bari.

temizlik yapmam lazim ama yapmiyorum görümceme gitmek isdemiyorum su anda halley yemek isdiyorum ama kilo vermem lazim basim agriyo ama hap icmem icin mutfaga gitmem lazim cok uzak televizyondada bisey yok gidip yatsam yarin cimcimem 8de ayaga dikicek felan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…