Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sıcaktan patlayacağım şimdi
klimayı neden açmadığım geldi aklıma
sonra da kumandanın bende uzakta oluşuyla soğudum birden.

sigara içiyorum, eksiksiz tuttuğum oruçlarımla beraber büyük bi boşluktayım aklımdan "hiç" geçiyo.. hooverphonic ten mad about youyu dinliyorum sürekli.. hayali bi sevgilim var da şizofrene yakın ruhumla beraber

Hedefe yavaş yavaş ama emin adımlarla ulaşacağım. Önüme koyduğunuz taşlar bana engel olmuyor, aksine beni daha da hırslandırıyor. Siz bana hırslı diyorsunuz ya işte bu taşlar yüzünden!

Son düzenleme:
bugün fazla vurdum kendimi yollara heralde. minibüste tenha olunca o yollara baka baka şarkılar dnledim. terapi gibi geldi.. ama oruçluyken hayli susadm.. şuan karşımda duran şeye sarılıp onla konuşmak geçio içimden. deli olduğumu düşünmesinler diye sessiz sessiz.. gözlerimin içi yanıyo, yine hastalanıcam galiba.. hoş tat olmayınca hiçbişide, böle mallaşıyor insan. biraz ondan biraz bundan.. o değilde sigarayı çk içiyorum.. ramazan bitince herşey yeniden başlıcak, bu yüzden ilaç alma konusunda içmeme kararını aldım.. rahatsızsam kendime rahatsızım deil mi? kendimi kandırmiym. aslında iyi falan değilim. sadece öyle görünüyorum!

Keşke bu kadar kestirmeseydim saçlarımı.! Çok pişmanım. ((((

giriştiğim temizliğin yarın bitmesi gerekiyor. ama bu saat oldu ve ben hala uyanığım kaçta kalkacağımda bitireceğim hiç bilmiyorum.

ama uykumda gelmiyor ki hem sevinçten hem tedirginlikten.

aşkım doğuda asker ve haftaiçi izine gelecek. umarım sağ salim gelir birşey olmasın tedirginliğindeyim, 6 ay önce yolcu etttiğimden beri bir iki 3gi telefon görüşmesinden (onlarda en fazla 2 dakika) başka göremedim yüzünü.

kokusunu içime çekeceğimi düşündükçe de heyecandan uyku tutmuyor.

uzun zamandır sabah 7-8 gbi yatıorm ona rağmen uyuyamıyorum. hayatım garipleşti ramazan bitince şu zımbırtıya gidicem bakalım

Yeğenimin tatilden dönmesiyle haftasonu -özellikle pazar günü- işkencesi yeniden başladı. Annem de ben de çalışıyoruz, kadıncağız saat 12'yi görmeden uyuyor. Ben de haftasonunu dinlenerek geçirmek istiyorum yahu. Anasına rahat battı Antalya'da her nedense. Dışarıdan bakınca da, vay efendim sen abinle yeğenini mi istemiyorsun? Mesele o değil canımcım. Her haftasonumuz böyle. Bak bu saatte ayaktayım dinlenmek varken. Yarın yine işe gideceğim. Bana da yazık. Anneme daha çok üzülüyorum. Hadi ben odamdan çıkmıyorum pek. O bütün gün çocuk peşinde. Eğer biraz anlayış, biraz düşünce isteğim onları istememek gibi algılanacaksa, evet arkadaşım, İSTEMİYORUM !!!

az önce bir konu okudum ve dağıldım...

sevgilim... sevgilim acaba bana güveniyor mu?? güveniyor diye biliyorum ama........

ya böyle bir şey başıma gelse.. ne yapardı ??

konuşmak istiyorum bu konuyu....

pfff haaa.. şuradaki iki konu için adama sinir oldum, al sana kavga işte...
hele ki istediğim cevabı vermesin

gitme dünyam dönsün dönsünnn
dünyam dönsünnn dönsünnnn
ben hiç kimse ölsün mölsüüünnn istemeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…