Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aşkı diferansiyelle çözer sorunların türevini alır üst başa düşer üstü 1 azaltırım de

işte o 1'i azaltmayı unutmicaksın kardeşim:)) yalnız ne cümle yazdın be yaa denklemini kuramıyorum....

en iisi sararan yapraklar daha kolay:)))

Son düzenleme:
İntegralle hacım hesabı yapmak gibi birşey seni sevmek. Bir türlü alamadığımsın. (saat 4 de ki zeka pırıltıları :)))))))))))))

Son düzenleme:
İntegralle hacım hesabı yapmak gibi birşey seni sevmek. Bir türlü alamadığımsın. (saat 4 de ki zeka pırıltıları :)))))))))))))

üç sıfırdan 6'yı nasıl buluyorsam

seni de nerde olsa bulurum....

yav after sende abaküslü sonbahar var be yaa:))) before: hayatımın ilkbahırında gördüm senii... after: fonksiyona koydum seni.... gibi bişeysin:))

Üçgende ki sinüsle cosünüs gibiyiz senle. Hangimiz hipotenüsün karşısında olmalıyız hangimiz komşusunda olmalıyız bi türlü öğrenmedik.

Üçgende ki sinüsle cosünüs gibiyiz senle. Hangimiz hipotenüsün karşısında olmalıyız hangimiz komşusunda olmalıyız bi türlü öğrenmedik.

yav böyle bi ders vardı da ben mi görmedim fakultede:)))

hangi lügattan alıosun ben sana yetişemem...bu saatte kafam durdu....

3 sıfırdan 6 yı nasıl buluyordunuz be ya

hahahaha yok bee ne pisliği..her matematikçi pat die cvp verir buna gayet bilimsel:))) tabi sen lügatla karıştırdın:)))

(0!+0!+0!)!=6:))))

0!=1

(1+1+1)!= 3!=3*2*1=6 :))))))

oldumu??

Ulen bunu okumuştum ben ya :))) bende 2*2 4 ü ispatlayacaksın gibi ispat bekliyorum. :)))

Ulen bunu okumuştum ben ya :))) bende 2*2 4 ü ispatlayacaksın gibi ispat bekliyorum. :)))

hahahahahaha ne yani bu saatte tümevarım yapacak halim yok:))) ezan Allahuekber dedi...ben kaçar,hazır ayaktayken alnım secde görsün bareee:)

daha uyumak için elif şafağın araf diye kitabı var nerden aldıysam sıktı ama okuyacam en azından uyutuyor:)))

Sevdiklerimden önce ölmek istediğim geçiyor aklımdan.
Onları kaybetmek istemiyorum çünkü. Çok seviyorum. Kabullenmek zor oluyor bir kere yaşadım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…