Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bilmiyorummm off off canım çok sıkılıyor..
kocakafalı seni bi kaşık suda boğasım var

yavrucana bi okul bulsamm azcık sosyalleşse yavrum, o sıkıldıkça ben üzülüyorum.

babamiyav kalk sende yerinde yat ortalıkta yatma dedik kırk defa

Hayallerimin isine alindim

Hoşuma gitmedi hayata kattıkları bu sert aroma

Düzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma...

İnsanların özellikle erkeklerin ne kadar yalancı ve kötü olduklarını düşünüyorum .Belli yaşa gelmiş karısına bağlı gözüken erkekler bile çekinmeden eşlerini aldatıyorlar .Benim eşimle böyle bir sorunum olmasada üye olduğum facebookta erkeklerin hemde en güvenilir görünen adamların yaptıklarını görünce tiksiniyorum.Öldüresim geliyor çok öfkeleniyorum .birilerine söylemek isitiyorum diyemiyorum karılarını tanıyorum elimden bir şey gelmiyor çok üzülüyorum.Buraya yazdım bende ama yine de rahatlayamadım.

Alın o zaman başka bir uydurma üyelik..Eşleri de face ise yazın böyle böyle diye... İnanıp inanmamak onlara kalmış...En azından akıllarına şüphe girer ve takibe başlarlar...Ben olsam böyle yapardım sanırım....

Canım merhaba tabiki dediğini yapacaktım ama ,ne yazık ki karısının mesaj seçeneği kapalı .Uydurma üyelik var eğer imkanım olsa hiç beklemiyeceğim ama ne yapacağımı bilemiyorum o kadar üzülüyorum ki .

Birden sen gelsen aklıma, seni unutsam bazı bazı.. Meraklansam gizlice, delice kıskansam seni..

İşyerimde kanımın son damlasına kadar çalıştım.
Tüm sabrımla annemle babamı üzmemek için sustum.
Sevgilimin üzerine titriyorum.
Evimi bayram için temizledim.
Sanırım bu tatil benim hakkım!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…