Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bayram mayram anlamam ben gelmesin o karı evimize.utanmadan selam söyle diyor birde.ben sana şimdi selam çakarım burnunun şekli değişir dangalak.yüzsüz arsız!!!!!

Ben de bu düşünceleri anlayamıyorum.

Böyle düşünenler et yemiyor mu acaba. Kasaplardan aldıklarımız nasıl kesiliyor bilmiyorlar sanırım.

Siz tv de hayvanlara yapilan iskenceleri izliyor musunuz?yureginiz sizlamiyor mu?kaldi ki millet kurbani kendine kesiyor,homini girtlak yiyor sonra :) bu sekilde et yiyecegime hic yemem ki et duskunu de degilim.

Bebeğimi benden daha çok düşünebildiğini sanan salak halaları sizden nefret ediyorumm Elimden gelse hepinizi yok ederim

o ne biçim rüyaydı be.başı güzel sonu çok kötü.ilginç olan yanı benim rüyalarım çıkar.başı çıksın sonu çıkmasın inşallah ya.çok pis yakalandık çünkü.yalnız o kız gerçekse fena olur ciddi ciddi fena olur.Allah'ım nasıl rüyaydı öyle.

ders calısmak
haydi bismillah

nolur tekrar o salak şehire gittigimde bi telefon et affettr kendini nolr tek dilegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…