Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

25im de mi evlenecegım acabaaa??:44::44::44:

Şimşekle aydınlandı evimiz
Cama çıkıp metrelerce yüksekten istanbulu sarılarak izledik yağmur tarçın kokusu o ve ben...çıksada devam etsek

Son düzenleme:
Fırına attığım kurabiyelerin akıbeti fiyasko olmasa bari :44::18:

çoook bunaldım bu bayram kayınvalidecimle yan yana olmaktan sabah olsun da annecime gideyim,5 günün stresinden şu saatte damla uyku yok gözümde

Ah be canım oğlum, ne güzeldi beraberdik tatil diye.

Galiba artık senin koca adam olduğunu iyice kendime öğretmek zorundayım.

Şimdi Ünv. derken Allah kısmet eder sağ salim olursam o güne kadar askerlik derken yeni bir hayat derken yeni bir yuva inşallah..

Sonuç, artık senin odanın ve yatağının, sayılı günler dışında boş olmasına alışmam lazım galiba.

Uzun bir tatilin ardından bu akşam ilk akşam ya, bir de bu şimşek ve gökgürültüsüyle bir arada olunca galiba sabaha kadar ben böyle senin yatağını seyredip durucam muhtemelen.

inşallah sen şimdi güzel güzel rahat rahat bir uykudasındır. Mışıl mışıl uyu yavrum, yarın dinlenmiş olarak çok güzel bir güne başla ve her bir günün bir öncekinden güzel ve aydın olsun inşallah.

Allah rahatlık versin sana. Yüreğim seninle.

Yüce Rabbim,

Şu okunan ezanlar hürmetine ve şu yağdırdığın rahmet hürmetine insanlık için dünya için ve tüm yarattıkların için,
herşeyin en hayırlısını ve en iyisini ver ne olur.

Kötülüklerin azalmasını ve yok olmasını sağla ne olur.

Şu anda dışarıda bulunan o mübarek hayvanların yaşamlarını da kolaylaştır, kimseleri de dışarıda açta açıkta bırakma ne olur.

Herşeyin doğrusunu ve en iyisini şüphesiz sen bilir ve sen verirsin, senin taktirinden başka bir şey ne mümkün???

Ayy
Sabah sabah kötü haber
Eşimin eski muhasebecisi vefat etmiş şimdi haber eşimede gidecek
Off Allah rahmet eylesin

tamam anladık herkes anladı sen süpersin, özelsin ve herkesten çok daha güzelsin
herkes sana bakıyor senden daha güzeli yok okay! şu "bulunmaz hint kumaşına" biri bir ayna versin ayol !
zira ondan daha çok sevdiği birşey yok bu dünyada....

İnsanların gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez.....

o bakışlar niye!? seviyorum rahat gezmeyi yahu, salaş giyinmeyi....

iyi tamam da şık giyinince de farklı bakıyorsunuz, ne istiyorsunuz anlıyamıyorum ya....
salaş giyinirsin küçümserler, şık giyinirsin çekemezler, seksi giyinirsin "bilmem ne" derler.....
bıktım sizden bakışlarınızdan kendinizi beğenmenizden vs.
biz mütevazi oldukça siz gerçek zannediyorsunuz heralde.....görünen köy kılavuz istemez diye bir söz var bilir misiniz!?
yalan dünya be yavrum ne gerek var bu kendini beğenmiş triplere falan?
siz de alt üstü insansınız biz de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…