Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yahu bir parfüm bakmaya gidelim dedik bin türlü engel çıktı sinirden çatlıyorum.. bunda da bir hayır vardır inşallah.
ama resmen sinir geldi yani öööööfffff:95:

Son düzenleme:
Arifiye mi maşukiye mi??

Köy kahvaltısı mı alabalık mı??

Birazdan uyumazsam yarın hiçbirisi

iyi ki iki yıldan fazladır tv izlemiyorum.

Şu anda tesadüfen ve mecburiyetten konuşmalarını duymakta olduğum, güya tarihçi sıfatıyla bir masada oturup, haddini aşan bir cüretle konuşup duran, oysa ucuz kahramanlıktan öte geçemeyen, ukala ve aynı zamanda sinir bozucu, negatif ve tahammülü imkansız kadına ve açıklamalarına dayanabilenleri, böylesine sabırlarından ötürü ve onu muattap alıp tahammül gösterebildikleri için , gerçekten tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum. Yani cam ekrandan bile saçlarını falan yolmak geliyor insanın içinden. Bu nedir ya böyle ?

Şuan aklımdan geçen;

Hangi kanaldaki hangi program bu acaba???

Şuan aklımdan geçen;

Buldum

koca kkda 1 kişinin yorumları o kadar ukalaca gelıyor ki bana
kendini kknın agası mı sanıyor cözemedim.
yalan yok bazılarını mantıklı yazıyor ama mantıklı yazdıgında bile ukalalık peşini bırakmıyor kadının!
ne diyim ki pess

az önce tamamen karanlık odada korku filmi izledim ve şuan aklımdan mutfağa gitsem samara karşıma çıkar mı diyorum. çıkarsa altıma ederim valla :84: :84:

şuan uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum neden bilmem:100:
bebişimi düşünüyorum artık günü gelsede kucagıma alsam
amannn gece gece offffff

Çirkın veya mutsuz kadın yoktur,arkasından pohpohlayan erkek varsa her kadın kendını
dunya guzelı sanar..

Funda Arar'ın bır klıbını gördum de ordan geldı aklıma kadın evlendıgınden berı her klıp
seks bombası gıbı asırı guvenlı falan ..Ayyy noldu bana bu gece ya uyumak ısıtoyurmmmm

pfff makyajımı silsem mi ....yada bi kaçamak yapıp silmesem mi....tembelim ben yha...doğuştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…