Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

suşsuzken neden bütün suç benim omuzlarımda.taviz tavizi gerektirimiş yalan değil.keşke taviz vermeseydim.lanet olsun vazgeçilmez mi o neden yapamıyorum hala,bana blöf mü yapıyor suçlu gibi gösterip ilişkimize zaman verdim deyip.ama ne olursa da olsun seni boşayıp bu acıyı sana yasatacagım diyerek bana acımı çektirmeye çalışıyor.bide boşandıktan sonra aynı evi paylaşıp birbirimizi ölçecekmişiz sonuç pozitifse ki bu yıllar alabilirmiş.gidip tekrar nikah tarihi alıp sürpriz yapabilirmiş.hangi kadın kabul eder bunu suçlu durumuna düştüğün için ses te edemiyosan her konuşmanın sonunda kavga çıkıyorsa haksızlıkla suçlandığın için.bu kadın ne yapmalı,ben ne yapmalıyım?aklımdan ne geçmiyorki sürekli karman çorman.yoruldum resmen eriyorummm.

iyice saldım kendimi
ne ders çalışıyorum
ne kendime bakıyorum
derhal toparlanmam lazım

Yukardakinin aynısından bir tane de bana lütfen

içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
depresyona girip hiç çıkmayasım var. dünya ile iletişimimi kesesim var.
sabah 6da yattım çocuk uyutmadı. dertliyim dertlii. bugünlük değil bu aralar böyleyim.

Keh keh keh. Burayı da kullanmak ne zevkliymiş yahu, neden daha önce keşfetmemişim.

Evden çalışmanın iyi yanı saten geceliklerimle çalışmam
Kötü yanıysa kendi çayımı kendim almak zorunda olmam

kayınvalideyi arayıp, içimdeki bütün güzel!! duyguları dile geçirsem nasıl olur diye düşünüyorum:)
sevimsiz kadın!!

akşama balık yaptırıp kayınvalideme geçicez, salata yapmasını istedik. acaba yapar mı yoksa yesillikleri yıkayıp önümüze mi koyar diye düşünüyorum... bi yapsa çok güzel şeyler yapar da.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…