Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ders çalışmam lazım deeers, Allah'ım bu tembelliğim nereye kadar devam edicek. eskisi gibi enerjik ve istekli olmam lazım, ama nerdeee

Nerde oldugunu bilmek isterdim su an. Bir hareket, bir ses...

Aksam görürmüyüm seni ? Görürüm ama konusmayiz degil mi, olsun.

seni catir catir yerim oglum yaaaa :))uyumamak icin direnip nasilda uyuya kaldin koltuk ustunde.Sonra o halinle dalga gecince beraber gulmemiz.Sen var yaaaaaaa ne fenasinnnnnyakisklim,kuzum,sevgilim,hayatimin anlami,olurum senin icin annnneeeeemmmmmmmmmmm

Biraz rahatladim

Barınaktaki köpekleri kurşunlamışlar habere bak!!!
Siz ne şere... Ne adi ne aşalık yaratıklarsınız
Amerikada da köpeğin karnına onlarca çakıl taşı doldurmuşlar
Kurtaramayınca uyuttular otopside midesinde bir gr yiyecek çıkmadı
Allah sizi beter etsin şer....ler
Daha böyle neler vargeçenlerde binanın önünde köpeğe çarpıp kaçmışlar herkes köpeğe bakıp ıyyyy yapıp evine giriyormuş ne yani kanlar akıyor ölmek üzere bumu iğrenç yoksa sizmi süper lüks otolarınız kirlenmesin aman!!
Allahtan orda eşim vardı biraz daha geç kalınsa o köpek can çekişerek ölecekti pislikler

Haberi görünce aklıma geldi sinirim bozuldu yine

Son düzenleme:

Ooof olaylara bak... :/

haftaya kendimi kuaföre sonrada mağazalara atıcam

Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme :) Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer

Son düzenleme:
Bu fırının ayaklarını o kadar dengelediğimiz halde, yine neden böyle böreğin çöreğin sağ dip köşesi yanıyor, diğer tarafı daha anca pembeleşmiş halbuki, hiç anlamıyorum...

Öksürüyorum evet, ama yavaş yavaş cov covu bir yarım saat kadarcık da olsa dolaştırmalıyım, yazık hayvancığa kaç gündür sadece terasta gezinebildi bu yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…