Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben nasıl böyle bi hata yaptım yaa, boş yere onca gözyaşı döktüm, gözyaşlarıma yazık oldu, değersiz insana haddinden fazla çok değer verdim, verdim de ne oldu, ama bi gün gelecek o zaman ben güleceğim böyle, o susacak ben konuşacağım.

Ay ,kıyamam ! sen hala kilo veremedin mi ? Residence 'da da spor salonu yok mu yoksa ? Nasıl residence o öyle ?

Niye bu kadar sinirli hırslı kompleksli acaba
Herkese saldırıyor
Yeni takıntısıda benim sanırım hayatımı kıskanıyor galiba yazık ya
Bide gördü ya iyice koydu demek

Hayatımı ve kendimi daha az deşifre edeyim en iyisi yoksa intiharın eşiğinde kadın

su 4 soruyu halletsem, aksama da yarinki sinava calisirim.
uff pazar aksamindan ve pazartesiden nefret ediyorum

ne bu laf sokma yarışı arkadas yaaaa
ck cık cıkkk

öncelikle ya atanmak ya da bankaya girmek istiyyorum bir an evvel. .inşallah

sonra iş yerimden ya da çevremden iyi bir dost istiyorum,gerçek,saf,temiz bir dostluk.çok fazla insan olsun hiç bir zaman sevmedim öyle çevremde yalancı yüzler istemiyorum ki öyle insanlar da seçmedim bu zamana kadar çok şükür

d'cim burda olsaydı keşke canım dostum ama uzakta kardeşim benim...

....

sonra maaşımla ailemi çok güzel bir tatile götürmek istiyorum.kış ya da yaz fark etmez hatta kışın daha güzel olur.yine boluda ekmek arası mangalda sucuk yiyelim bembeyaz ormana karşı

sevdiceğim de olsun yanımda,beraber göz gözü görmeyen bir kar yağışı esnasında el ele yürüyelim,kar yiyelim ağzımızı göğe açıp

elimi ellerine alsın cebine koysun yine,üşümesin diye ellerim

Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepsi olur.

iç huzurum var çünkü benim en önemlisi de bu.her şey çok daha güzel daha huzurlu olsun.

bi an evvel iş istiyorum,çalışmak...

düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor.

Su an benden 2000 km uzakta olan sevgilimi dusunuyorum. askimi cok ozledim 3 sene uzaktan iliskiden biktim!! artik universiteye bitirip ve turkiyeye tasinmak istiyorummmm

2 gündür doğru düzgün su akmıyor evde. böyle habersiz ve uzun su kesintisi mi olur ya!! yarın insan içine çıkcam ben

Yarın derse girmekten vazgeçiyorum şu anda.
Gitmeyeceğim işte.
Çookkk sıkıcı. Tam da vize vakitleri hem.

bazen saç rengimi değiştirsem mi diyorum ama bembeyaz tenime siyah saçlarım mükemmel duruyor sevgilimde üzülür zaten başka renk istemez :/
yok ya değiştirmicem vazcaydım

:
Beni arayarak ,seni aldatmış olmadı mi şimdi .
Ben demistim sen de aldatilacaksin diye .

Hayatımı bk etmene izin vermeyeceğim ! Arama artik !

Son düzenleme:
Şu lekelenme konusuna dair tam olarak istediğim gibi bir bilgi bulamıyorum...Online uzmana mı danışsam.......:44:

HaberTurk'te şu an çalan şarkı ne kadar güzel.........................Çok romantik.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…