Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben kombi yakıyorum sen aramış bugün denize girdim diyorsun;hain baba

Son düzenleme:
Cov covum, can kızım, canım kızım...

Saatler kaldı inşallah bir aksilik bir sıkıntı bir engel çıkmasın ve seninle birlikte olabilelim bir kaç saat...

Seni ne çok ne çok özledim ah bir bilsen... Sanırım taaa seni alıp birlikte oluncaya kadar uyku girmeyecek gözüme heyecandan uyuyamıyorum ki...

Ah benim dünya tatlısı kızım, can kızım, canım kızım...

Mutluluğum kapak etkisi yapsın! zatı muhteremlere

az kaldı az... iyimi olacak kötümü bilemiyorum ama sanki iyi olacak. hayırlısı :97:

Şuan iş nedeni ile oturmak zorunda olduğum bu koltuktan kalksam alıp başımı gitsemm.. Güzel bir yerde kahvaltı etsem sonra saatlerce yürüsemm.Tek başıma sinemaya gitsem film izlesemm.... Offf off Sadece tek başıma kalmak istiyorum.

2 ile 2yi toplasan da 4 eder çarpsan da

Deliricemmm... Az kaldı .... Kurtulamıyorum bu kızdan ! Şaka gibi...
Ulen yalnız kalmak istiyorum yalnız ...
Anlasana ya ! öffffffffffff ........... Sürekli dibimde. Ay fenalık geldi ya ...

ne bu 's' ile 'h'yi yanyana getirip 'ş' oluşturma çabası arkadaş

Kusura bakma müdürüm ama sevgilim hastanede bu durumdayken işlere konsantre olamıyorum işte! Arayamıyorum kimseyi

bilim deryasından ilim ettim talep
dediler ilim en sondadır
önce edeb önce edeb

acaba akşam ıspanak mı yesem yoksa kapuska mı ,ama kapuska yapmayı bilmiom yine de netten bakıp bakıp yapıyım ben bari.

nasıl alıştım sana eşek sıpası
aaaah yanıbaşımdayken seni sevmediğim o koca sene,aah seni bile isteye sarmayışımın içime oturttuğu öküz
şimdi böyle ayda üç günle yetinmeye çalış,oh olsun yengenç sana

ameliyat olucam çok korkuyorum çok tedirginim aklımda sürekli operasyon sonrası var, nasıl olucak:44:

niye böyle içim sıkılıyor niye sürekli ileriyi bu kadar düşünüyorum. ilerde evlenebilirsem eğer hayırlı olacak mı sorusunu artık silmek istiyorum kafamda sadece bu anı yaşamak istiyorum offfff

Başım çok ağrıyor.........................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…