Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

şu an oruçluyum ve içimden lahmacunun içine adana sarıp löpür löpür yemek geçiyor.....

"Nice kişiler vardır ki; dizimin dibindedirler ama benim için sanki Yemen'dedirler.
Yemen'de olan niceleri de vardır ki; sanki dizimin dibindedirler."

bugün gene birsürü ciciler aldım kendimee annemle alışveriş gibisi yoook düğüne giderken aldgım yeni mini elbisem ve ayakkabılarımı giyerim gözler üzerimden çekilmeyecek herzamanki gibi

saçımın uçlarına maşa yaptım

ama doğal bi görünüm istedim çok bekletmedim o yüzden çok güzel oldu

yarın gezmeye gitcez çünkü.

inşallah güzel geçer.

saatlerce nicolas cage'in filmlerini izleyebilirim,şimdi başlayıp sabaha kadar...

Benim için üzülme,dizisi beni bitirdi.Memleket hasretim dindi derken,üzüntüye boğdu.

kabus üstümde bulutlar çökmüş elektrik yüklü bulutlar sanki..Öyle stres ki bu yoruldum artık hiç adam gibi tatil yapamadım 2 yıldır bir dinlenemedim sürekli stres sürekli yetiştirme derdi.Bir yanda saçma sapan insanların yorucu üslupları yorucu tavırları.. mutsuzum..

sana sevgilimden daha cok vakit ayırmam gerek
KPSS

Bugün su yerine kahve içtim resmen.

Bi atlatsam şu günü.

o kızın adını bile duymak istemiyorum ona ağzıma geleni saymak istiyorum ondan nefret ediyorum. sen benden önce neden vardın be kızım...

haydi bakalım sen mi ben mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…