Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben artık sığamıyorum içime.
Şu an birileri ırk mücadeleleri için insanların kafasına bomba atıyor.
Çocuklar yanarak ölüyor.
Eli kolu yüzü gözü kan içinde çocuklar var.
Kimse bir şey yapmıyor ,kimse durdurmuyor.
Tüm bunlar durmayacaksa biri bu dünyayı durdursun artık.

Din, dil , ırk savaşlarınızdan yakıp yıktığınız şehirlerden bitmeyecek tükenmeyecek bombalarınızdan ,silahlarınızdan bıktım.
ve hiç gelmeyecek barış umudum.

"Barış artık sadece bir erkek ismi"

Ölü çocuklar gördüm ,uyuyamıyorum.

Merhaba arkadaşlar..ben forumda yeniyim..ama iki senedir okuyorum ara ara yazdıklarınızı... Özel mesaj hakkım yok. Missdance'e ulaşmaya çalışıyorum. Kendisine izmirdeki falcılar bölümünde birşey sordum ama o foruma pek girmiyor sanırım. Belki burdan görür mesajımı. Tanıyan arkadaşları varsa ve ona ulaşabilirseniz çok sevnirim. Bir üye daha ondan aynı konuda yardım bekliyor. Tahmin edersinizki zor günler geçiriyorum..acelem ondandır..Hepinize teşekkür ederim

göz numaramı öğrendim ve gözlüklerimi aldım sonunda tepkilerde çok güzeldi 'bi insana gözlük bile bukadar mı yakışır ' diyenler beni çok mutlu ettiniz yeşil lenslerimide alıcam yakındaa gözlükte ayrı bi hava kattı ama bana ya bayıldım kendime

Son düzenleme:
hadi kalk yerindende yürüyüşe çık.. üşengeç böcük.ahada kalkıyorummmm.eferin bana

Herkesin kiyameti kendine koptugundan ve herkesin yangini kendini yaktigindan, icinde oldugunuz karanligin ne kadar koyu oldugunu kimse goremez. Gecer derler sadece bilmis bir tavirla, gecer merak etme. Dogrudur soyledikleri, gercekten de gecer ama ancak sen tek basina, o karanlikta yeterince uzun sure yurudukten sonra geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…