Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu dönemde 1 günün 24 saat olması ne acı.
Yetmiyor yetmiyorrr...
Çalış çalış bitmiyorrrr... :O

:))) Şimdi bir kahve ve pc başında da ekstradan çalışma vakti geldi.
Bakalım neler bulabileceğim. :97:

Odam çok güzel kokuyoor.
Bu koku bana hep ders çalıştığım dönemleri hatırlatacak. :)))

Üstteki avatar aynı kız kardeşimin küçüklüğü yaa..Bu kadar olur...Bunu düşünüyordum...

şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adam yapar

ne pahalı çeyiz durumları,evlenirken mutlu olak ya taksit ödemekten anam ağladı

Yarın için çiçek mi yollasam,yoksa kendim çiçekleri alıp mı versem....:44: Telefon açıp da kutlamam lazım tabi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim odam daha güzel kokuyor hıhhhhhh

Bu kızcağınızın uykusu gelmiş ya

Son düzenleme:
bit artık ya cok rica ediyorum ısrar ediyorum:18:sabırsızlanıyorum hatta hırslanıyorumm

Korktuğum kadar değilmiş. :)) Ohhh.! :))

Ve bu cümleyi : " bir hayale kavuşup onun mutluluğunu zerre yaşamadan başka bir hayal uğruna debelenip, kafa yorup önceki hayalin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşayamamak pek aklıselim bir davranış değil vesselam." :)))

Son düzenleme:
bugün 'sevgilinizle gün içinde ne kadar konuşursunuz 'konusuna cevap yazmıştım,biz işin bokunu çıkaranlardanız diye..Gerçekten de beş saatten az konuştuğumuz olmuş mudur bilmiyorum..
ben bunu yazdım ya
bu gece konuşamadım yarimle
telefonu kapalı
Uyarmıştı zaten elektrikler kesik diye ...
ama yine de
püff ya,yeterli miktarda radyasyon yeterli miktarda pozitif enerji almadan uyuyamam ki ama ben
geceden beri yapmadığım şey kalmadı,AVEAsı olan kaç arkadaşım varsa hepsini aradım,gece gece yemek yaptım,evi temizledim,kitap okudum,mektup gibi uzuuun bi mail attım yarime
yine de bomboş geçmiş gibi hissediyorum gecem
nasıl da alışmışım hıyara...
tee allahın unuttuğu köyde garibim,inşallah yarına gelir elektrikleri
süphanike,dinimiz
amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…