Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Filistin..Filistindeki anneler çocuklar babalar..Kimi yetim kalıyor kimi öksüz kimi evlat acısı ile yanıp tutuşuyor..Kahraolsun İsrail Rabbim Kahhar İsmi Kahretsin..!!!!

Bundan 10 sene sonra nerede olacağım ? Hangi işle uğraşıyor , evliliğim bugünki gibi huzurlu mu olacak , nasıl bir anne olacağım ...

Kotuyum
Cok kotuyum
Yine basti o butun kotu hisler dort bir yanimi!
kurtulmak istiyorum
Kendimi disari atmak istiyorum
Cildiracak noktaya geliyorum, bu yasadigim herseyden birilerini sorumlu tutmak istiyorum!
Nefret ediyorum! nefret hissi duymaktan nefret ediyorum!!

Ne yaptin bana!!? Lanet olsun sana, defol git hayatimdan, aklimdan, heryerden defol git!! hic yasanmamis ol, lanet olsun!

Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni;senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir. Harika tek kelimeyle,çoğu şeyi özetliyor.

neden rüyalarımı gerçekte yaşıyormuşum gibi hissediyorum. allahtan gerçek hayattayım:18:

Yogurdumu mayaladim.Simdi utu yapmaliyim.Himmmm bu arada ogluma elma suyu mu siksam.evet evet hemen is basina.

en saf olduğumuz lise zamanlarında sağlam dostluklar edinemedim de şu üniversite hayatında mı edineceğim !
bende ki beklentiye bak...

hepsi çıkarcı hepsi fesat ...

nefret ediyorum yüzsüz insanlardan..

ahhh aşk ahh... ne olurdu aynı okullarda olsaydık..
ne derdim olurdu ne tasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…