Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım nasıl bir dostsun sen böyle,sarıldıkça huzuru hissediyorum sana.

üstümde büyü gibi kötü dua gibi bişey var benim.kim ne yapıyorsa bana Allah ona 1000 katını yapsın

Kalk kız, klavyen değil aklın çalışsın accık. Yarın yine bön bön bakacaksın etrafına. Yeter san bu haftalık bu kadar.

Oppa liseli stayla

Hayatı iyi yaşayabilmek, iyi satranç oynamaya benziyor sanki. Biri daha oyuna başlarken şah mat pozisyonunu ayarlayabiliyorken birileri saatlerce piyonlarla efor sarfediyor.

Öncelikle iyi bir satranç oyuncusu olmak lazım. Bir de şans tabi ki. Çünkü bazen başarı ve başarısızlık diye birşey yoktur aslında, sadece şans vardır çoğunlukla... diye düşünüyorum, şu anda ...

Nedir bu voltaj düşüklüğü sabah sabah yaaa...Kurutma makinasının çalışmaması kötü oldu.......

Haftasonu nöbetten sonra sinemaya mı gitsek ne yapsak?

Acaba herkesin beyninin içindeki düşünceler benim gibimi? Uçuk, kaçık, parça parça düşüncelerlemi dolu.. Bir türlü rayına oturtamadım şu iç düzenimi.. :)

en erken uyandıgım saat 10 işte
şimdi ders zamanı

Sana bir uçak bulsam gezip görsen alemi
Dört duvarından çıksan tanısan elalemi
Hiçbir şeye benzemez insanların alemi
Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri

Sana bir gemi bulsam dolaşsan denizleri
Dalgalarla konuşsan dinlesen köpükleri
Hiçbir şeye benzemez denizlerin sözleri
Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri

Bana sorarsan ben hep olduğum yerdeyim

Hem her yanında hem de bir tek sendeyim

..

Rengin siyahmış ya da beyazmış bundan bana ne
Erkek doğmuşsun erkek sevmişsin bundan bana ne

Tanrıya inanmışsan ya da inanmamışsan bundan bana ne
Anlamıyorsan ve kızıyorsan benden sana ne

Renk körü
Renk körü

Son düzenleme:
Birde light kahve kreması neden kahveye ne kadar dökersem dökeyim rengini açmıyor ve tadını yumuşatmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…