Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keşke yarın gelse, görsem biraz daha emin olsam. Beklemesem uzun süre. Ne güzel olur değil mi??

Tam buraya bu yagmurlu, kapali, skintili havada ne kadar skintili oldugumu yazacaktim ki, kafami kaldirip camdan disari bi baktim bizim yavru kediler agaca cikmis kosustuyorlar ((=

bi anda yuzum guldu =)) mutluluk gercektende "anlarda" gizli. sen yeterki ihtiyacin olan seye cevir kafani ve onu gor. yetiyor be tatlim.

Ohh beee..Sonunda camları istediğim gibi kırabiliyorum...Hatta yarım cm lik bile........

önemli mi?
bazen önemli bazen önemsiz?
e sorun ne ben de bilmiyorum ki

Artik evimde yine yalniz kalmak, eskisi gibi keyfime bakmak istiyorum. Kac gundur sinirden catlicam, of. butun duzenim bozuldu.

aynı tas aynı hamam.. kişiler farklı,,davranışlar hep aynı hep aynı.. ben ve benim gibiler,birde benim gibi olmayanlar.. benim gibi gözü karalar ve benim gibi olmayanlar.. sevmese bile seviyorum diyenler,sevmediğini açıkça söyleyenler..göze girmeye çalışanlar,bu tavırlardan rahatsız olanlar. hep aynı hep aynı. bu iş yeri hep böyle olacak. sonsuza dekkkkkkk.

Benim kuzum okulda dune gore daha iyiydi.Umarim daha da duzelerek devam eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…