Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ak ve kara bu saatten sonra belli olacak .Sktri çekmezsem adam değilim .
Bu kadar da net konuşuyorum .

Bu kadın beni sinir etmekten zevk mi alıyor anlamıyorum ki ! Başlayacam böyle işe ha.. !

Surrendere aynen katılıyorum, alışveriş yapmak istiyorum ama param yok, bitti, harcadım hepsini, her gördüğümü almak istiyorum, doymak nedir bilmiyorum, hepsi benim olsun istiyorum.

dükkan mı açsam e- ticaret sitesi mi kursam? dükkan açarsam kirası, vergisi, stopajı..
e-ticaret yapsam bissürü tasarım ücreti, hostin...

Surrendere aynen katılıyorum, alışveriş yapmak istiyorum ama param yok, bitti, harcadım hepsini, her gördüğümü almak istiyorum, doymak nedir bilmiyorum, hepsi benim olsun istiyorum.

minik kardeşimi markete sokmuştum bir gün ve sordum , ''ne istiyorsun afacan''
o da şöyle cevap vermişti ; '' hepsini istiyorum, hepsini hepsini ''
bende dedim ki; ''ahhh, küçük yaramaz ahh, ben neler istiyorum bir bilsen''

KÜLE döndüysen; yeniden GÜLE dönmeyi bekle... Ve; geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...

-Mevlana-

Aynen aynen, o küçüklükten başladıysa ve böyleyse şimdiden bizim yaşımıza gelince düşünemiyorum kardeşini, biz şu yaşımızda dediğin gibi neler neler istiyoruz, insan oğlunun istekleri hiç bitmez.

5 yaşındaki çocuk ''hepsini istiyor '' delirmişti valla o anda
gözlerini görmen lazımdı

5 yaşındaki çocuk ''hepsini istiyor '' delirmişti valla o anda
gözlerini görmen lazımdı

Tahmin edebiliyorum canım, ben bile gördüğümde gözlerim fırlıyor yerinden, kendimi kaybediyorum alışveriş yaparken, bi keresinde arkadaşımla gitmiştik, gözlerinden ateş çıktı resmen demişti hatta.

hiç beklemediğim anda önüme bu fırsat nasıl çıktı pat diye de oldu yaaa

pazartesiye çok az kaldı.sevdiğim işi yapacağımmmm

su son 1 haftadir kendimi toparlayamadim gitti.. bi iyiyim bi kotuyum. ama genel anlamda hep kotuyum. etrafimda kara bulutlar dolasiyormus gibi, ayaklarimdan biri batakliga saplanmis gibi.. iyiymisim gibi yapamiyorum artik. hayir hic iyi degilim.. Allah im sen bana yardim et :85:

Hep burnumun dikine gidiyorum
Allah im sen bana yardim et
Lutfen cok uzulmeyim!

Bu kız niye böyle davranıyor? Neden sevgilisiyle ayrılır ayrılmaz diğer erkeklerle acayip samimi duruyor? Erkekler bunu nasıl kabul ediyor?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :44::44:

Okulda yetmedi tabiiii.Saatlerdir yerde hamur oynaya oynaya belim koptu.Askim gelse de bir banyo yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…