Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sınav haftası hiç gelmesin ne oluur
Ooof off...
Yarınki kimyaya kim çalışacak şimdii...
Ah biri gelse de yarın benim yerime sınava girsee

Ayaklarım ağrıyoooooorrr...
Şu nöbetçilik ne kadar zor ya

garnierin bb kreminden bugün kurtuldum aldığım yer değiştirdi Allahtan yoksa çöpe gidecekti. onun yerine kil maskesi aldım buaksam yaparım

Avatarım ne kadar hoş oldu öyle..
Ben süslendim, avatarım da süslendi sanki..

off böyle mi sürecek hep, ne zaman bişeyler değişecek? ne zaman???, yoruldum, bu kadar yük fazla geliyo Sabrımı kaybettim, şükretmeyi unuttum,sona geldim galiba, nolur yardım et Allahım

Cuma günü bekleyin bizi ulenn

Yine yeneceğiz sizin takımı, görün bakalım maç nasıl olurmuş, tezahürat nasıl olurmuş

Zaten şimdiden sizin okuldan bir taraftarı kendimize çektik bile,

Canım kankacım bizimle beraber kendi okuluna karşı tezahürat yapacak heheytt

bir kaç ıvır zıvır sattım, elime üç kuruş para geçti şimdi laleli şikago 2000 pavyona gidiyorum, moldovalılarla yicem paramı
basıcam paraları kalinkalara basıcam oxanalara ehehehhehe : )
garsona da 10 tl bahşiş verecem sonra hesap gelecek 10 bin lira
ertesi gün akşam haberlerin " laleli bitmiş, mahvettiler, kazıklıyorlarrrr" diye mağdure edebiyatında nobele aday olurum : ))

Eskiden söylediklerimi fazlasıyla haketmiş.........

Tam bir İki yüzlü ..Kimbilir arkamdan neler çevirdi...Dürüst numarasına yatması yok mu...Çok uyanık çoooook....

Bana uzak Allaha yakın............

Çevir kazı yanmasın hesabı yine...

....................................

Çok şükür bu gün bir mozaik işimi daha yaptım...Her defasında daha iyisini yapıcam ....

Oylamaların yerini bulamıyorum iyi mi? :18:

Siteye her yeni giriş yaptığımda, sonuçların ilk açıldığı yerin son sayfasındaki linkten ulaşıyordum pek güzeldi ama şimdi orası da yetkiniz yok diyor. :44:

Hazır başlamışken tamamlasaydım. Niye hiç bakmamışım acaba? hangi kategoride veya üst başlıktaydı diye bilmem. :26:
Biraz daha aramalı, bulamazsak da yapılacak birşey yok.

dün yine yapayanlız dolaaştım yollardaa
yağmurlarda ıslandım bomboş sokaklardaaaa
gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
unutamadım unutamadım ne olur anla beni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…