Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

şu lanet olası tezin yüzünden hiçbişe düşünemiyorum artık..milletin 1yılda yaptığı şeyi ben bikaç güne nasıl sığdırabilirim
tezi yetmez gibi sunum için bi slayt ve daha yazılacak birsürü şey var Allahım deli olucaammm!! kafamda bi bu işten kurtulmanın yolları var bian önce atlatsam şunu..

Sonucu belli olmayan sınavlar konusunda sıkıntılıyım.
Çok zorluyorlar. Bıktım.

Nesquikli süt içmem lazım ayrıca.

Ne zaman yollucaklar şu ısmarladığım mermerleri yaa...Üffffff....Kaç gün oldu.....

yeter yaaa ben hakediyor muyum bunları 2 3muhabbet ettiğim insana bile elimden gelen iyiliği yapmaya çalışıyorum imkanım el verdikçe o bile dönüp bana artistlik yapıyor ben bu kadar kötü biri miyim..Alahıma havale ediyorum sizleri o benim içimi biliyor benden değil artık ondan bulun hakkınızı..yazıklar olsun böyle hayata iyilikten maraz nasıl doğuyor bi kere daha öğrendim hepiniz sağolun..

ev arkadaşlarımdan ayrılmak
bu ne beee!
zaten en temiz sizsiniz en titiz sizsiniz..Madem öyle te en başından söylemiştim dağınık bir insan olduğumu.Almasaydınız beni eve!
Ne misafirime güleryüz gösterirsiniz ne hazırladığınız sofraya beni davet edersiniz.
kendi bulaşıklarınızı yıkayıp benimkileri bırakmanız da ayrı bir cinnet konusu!!
Lafa gelince ne kadar da iyi anlaşıyoruz
iyi taraflarınız yok mu???
tabiiki var,hem de çok fazla var
ama size kendimi yakın hissetmiyorum,bana kendinizi yakın hissettiremiyosunuz.
Nazımı çekeceğinizi düşünemiyorum,gece bişeye ihtiyacım olduğunda odanızın kapısını tıklatmaya ÇEKİNİYORUM!
altı ay oldu yanınıza taşınalı,hala böyle hissetmem tuhaf
öte yandan evim öyyle merkezi öyyle ferah ve maddi olarak da öyle ucuz ki...
üff ve püff ya ;(

Bir günde bdv bölümünü bırakıp ,kişisel gelişim eğitimlerine ya da sinemaya göz atsanız n'olur ki

Son düzenleme:
türk kahvesi içmek istiyorum ama biri benden başka herkese kahve yapıp beni es geçiyo gıcığım şu andaaaaa
gidip benle ne derdin var demek geçiyo içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…