Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sevgilimden ayrıyım,bu yılbaşı gecesini yalnız geçirecek olmak ve ikinci yıldönümümüz sayılabilecek bir günde ayrı olacak olmamız içimi acıtıyor

nedense tam olarak bilemediğim bineden ona cok kızgınımm yanındaykn sesim cıkmıo ayrı olucaa saydırıp duruorum(içimden:) nası bi işsee???

Niye böyleyim bugün
dokunsalar ağlar modu..

Burberryin kokusu da süper ya buram buram burnuma geliyor. .

Çok sevindimmmm.

Bir de şu mühim ikili açıklansa. Ooofff.. :97:

eyvah !
sen yine mi hata yaptın bana hayat..!

2013 benim için " amannn be ekrem boşver sen de hayatını yaşadın " yılı olacak : )

Düsündüm de çirkinlik bazı insanlara çok yakışıyo,o karaktere güzel bi yüz hiç mümkün mü?

...

alıntı

tabi burda güzelden kasıt güzel ışığı olan bir yüz bence

Son düzenleme:
2013 benim için " amannn be ekrem boşver sen de hayatını yaşadın " yılı olacak : )

şimdi böyle yazdım diye beni de erkek zannedip şikayet etmesinler : ) allah'tan reptomim, ebushhh, surrender, nevreste ve bir kişi daha beni gördü de rahatım o yüzden : ))
not : bu arkadaşın devamlı söylediği telkindir, rahatlıyor böyle deyip : )

My Dying Bride dinleyip depresif anlar yaşadığım yıl geldi aklıma.
Güzeldi yau.

aramasını cok istedıgım bırının senı görmeye gelmiyorum degıl bu saatlere olsa kalkıp sevınçle ona kahve yapma telaşına dalsam ve gercekten gorussem

Yanlıs yazılmıs aramasını cok istedıgım bırının senı görmeye geliyorum deyıp benı su an arayıpbu saatlere olsa kalkıp sevınçle ona kahve yapma telaşına dalsam ve gercekten gorussem

sınavda ne halt yıcem dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…