Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gumusun ilk bolumunu seyrediyorum...
Kizin basina gelen tam bir peri masali.. Kocaman bir yaliya gelin gitmek.. Hemde cocuklugundan beri asik oldugun, cok yakisikli bir adamla evlenerek.. Sonrasinda o adam da ona asik oluyor.. Tabi ya, sadece filmlerde, dizilerde, kitaplarda boyle asklar..

Ne olurdu, o peri masalindaki kiz ben olsaydim ((=

Adamın 1982'de işlediği 48 kadın cinayeti 2001 de çözüldü.
Adam yaşlanmıştı be.

Vazgeçtim ya ...Ne gerek var.....Söyleyecektim sitemimi ona ama vazgeçtim.........Çekip gitmek en iyisi.....Gerek yok......Çürük meyveler nasılsa eninde sonunda toprağa düşecektir...Görmesem de olur,kokusu gelicektir bir süre sonra............

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Acımıştım ona da.......Ama ne bu tavırlar şimdi ?...Sanki ona bir kötülüğüm olmuşçasına........

Susuyorum sadece...............

Dün çok güzel bir akşamdı...
Herşey çok güzeldi ama bu durum bugün sınavım olduğu ve benim ona 1 sayfa dahi açmayarak çalışmadığım gerçeğini örtbas etmiyor...

Bugün çok güzel geçse olmaz mı? Gece yine gülümseyerek uyusam hı?

Cocuk tiyatrosu saat kacta acaba?Saabah sabah kizi arayip uyandirmiyim.Internette bulamadim saatini ve bu oyunu var mi acaba?Celiskide kaldim.Ondan haber bekliycem artik.

Sibel Can dinliyorum,açım,eşimi seviyorum,mesai bitsin istiyorum :) mesai arkadaşım neden izin aldıki? 11 gün sadece bir gün tatille vakit nasıl geçecek.pestilim çıkacak sanırım

vakit ne kadar çabuk geçiyor.yine bir pazar ve gözümde kocamaaaan büyüyen uzun mesai zamanları bitmek üzere.bugün hariç son iki gün kaldı inşAllah çok yorgunlukta hissetmiyorum.çok şükür.
ve şuan çok romantik tatlı bir şarkı dinliyorum.dünki izlediğim film müziklerinden :)

ayaklarını öpeyim güzel insan

Benim oglum artik adam olmus adam.Oyunu giki cikmadan ne guzel izledi.Alkislara ne guzel eslik etti.En son gittigimizde kabustu.Buyumus yakisiklim

Kızım biraz olsun atlattı gibi bazı şeyleri eskiye göre ...Oğlum da atlatır umarım şu 2 yaş sendromunu......:18:

yıllar sonra ,savunduğun şeyin doğru olduğunun anlaşlması güzeldi.keşke tersini söyleyenlerde görseydi bunu..

Son düzenleme:
iyi mi yaptim kotu mu gereksiz bisi miydi acaba? ama her gun ayni resme bakmak beni cileden cikariyordu. ister ergen desin, isterse hala sevildigini dusunsun umrumda olmamali..

yeniden sevmek ve sevilmek istiyorum. 2013 lutfen askla dolsun.

Sanirim bunalima giriyorum. Gerci bir kac gune kadar hastalanacagim onun verdigi bi streste olabilir ama kac haftadir sinyaller veriyordu zaten bu durum...
Resmen ozguvenimi kaybettim, icimden hic bisey yapmak gelmiyor. Fazlalik gibi hissediyorum kendimi. Ruyalarimda bile huzur yok artik

Bu haliyle yaşından çok daha büyük göstermiş...Ne iki yüzlü insanlar var ki yüzüne çok yakışmış deyip arkasından dalga geçiyorlar............

bu yıl ööle çok hazırlık yapamadım hevesli olamadım yılbaşına şu sınavlardan heralde..Allahım inşallah yarın güzel geçer tek istediğimiz sadece bikaç saat birlikte olup dinlenmek eğlenmek sadece bu ve sadece ikimiz..kaç senedir yılbaşı aksilikler olup durdu bu yıl iyi geçer mi acaba şimdiden herşey birbirine karıştı napacağımız belli değil ama seninle birlikte olmadan yarın yeni bi yıl olmayacak en az 1saat bile olsa birlikte olup zaman geçirmeliyiz aşkım sen olmayınca herşeyde eksik hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…