Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kalpleri yumuşatan mor ineğin nerede satıldığını bilen var mı? cep tel.imi satıp onu alcam da...

2013 inşallah hayırlısı ile :

- bekarların iyi ve dürüst insanlarla evlendikleri
- anne olmayanların, olmak isteyenlerin buna sahip olmaları
- kredi ve kredi kartları ve elden alınan borçlarının tez elden bitmesi
- sigarayı bırakmak isteyenlerin bıraktığı, şişmanların (ben de dahil) zayıfladığı
- hastalıklı ilişkilere sahip olanların bunu noktalamaları
- hasta olanların şifa arayanların o dermana en acil şekilde kavuşması
- iş arayanların bulması ( ben de dahil) olanların mutlu işlerle değiştirecekleri
- aileler ile kavgasız, hasetsiz, kem gözsüz, kıskançlık olmadan
- saygıya ve sevgiye sahip oldukları
- en en en önemlisi her daim sağlıklı

bir yıl olmasının dilerim can-ı gönülden...

Bu terfi bize çok büyük bir sürpriz oldu....

Tok gözlülüğümüze sağlık.....

Allah sağlığımıza,huzurumuza,mutluluğumuza zeval vermesin....

AMİN........

Allahım nolur bu yılbaşına üzgün girmeyelim işlerimiz rast gitsin mutlu olalım bu gece..
yeni yıl da bize hayallerimizi getirsin uzun zamandır dört gözle beklediğimiz şeyleri..

Çok da takılacak bi zatsın ya ! :)) Yeni yılda Tanrım sana bol bol hazım versin !

insanlar ne gariplerrr senkinden üstün başarılı bir oldu mu hemen karalamaya o kişi kötü göstermeye calışıyorlar ne acıı....

İyi ki izin aldık demi, iyi ki İstanbula gidicez erken cıkmam lazım dedik dimi! Sinirimden ortadan ikiye catlamak üzereyim!

laf sokma topiği olmuş burası resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
Butun mamalari yaptim cok sukur.
Simdi oglan uyusa 6 gibi uyansa geceye bomba gibi haziriz.Sanirim 8 gibi evden cikariz

bittimmmmm kaç çeşit meze yaptım acaba.. onlarda kestaneli iç pilavlı hindi yapıyorlar.. şu mercimek köftesininde yeşilliklerini doğrayım ,sonra ben meftaaaaa.
sürünüyorum şarkısın kendime gönderiyorum:)

oyy daha kendime çekidüzen vereceğim. halim kalrsa artık.

kurban olduğum Allahım duydun dualarımı herşey bi anda düzeliverdi şükürler olsun sana yarabbim..
birlikte olamasak da yeni yıla gülümseyerek giricez bu da yeter bana o hayatımda olsun da umrumda değil dünya..
ama sölemiştim sana sevdiğim iş bu bigün kötüyse ertesi gün düzelir diye..moralini bozma artık
senin o güzel yüzünü düşük görmek beni etkilemez mi sanıyorsun..ben hep yanındayım arkandayım senin
yine saat tam 12yi vurduğunda birbirimize aşkımızı bikez daha ilan ederken giricez yeni yıla bütün yıl aşkla geçsin seni deliler gibi seviyorum ömrümm

Allah akıl fikir versin de aklından ''iyi'' birşeyler geçsin.

Bu gece bana zehir olmasa bari.
Kendini fazla kaptıranlar,aniden karar değiştirip gelenler ve kıskançlık krizi geçirenler arasında bölünmek istemiyorum.

Yılbaşı gecesi gibi değil, aksine fazla sıradan bir gece geçireceğim gibi.
Canım iç pilavlı tavuk istiyor. Ama kim kalkıp yapacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…