Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Duydum ki hakkımda gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın.. Benim bigi bir acizden korkmuş ama; ALLAH'tan Korkmamışsın..!!

Kar çilek şömine ve aşk... Bugün çok güzel inşallah kar devam eder bizde kafa tatiline
Ama keşke Paris ten dönmeseydik evde takılıcağımıza orda olurduk yada dün kartepeden dönmeseydik kalsaydıkneyse başka zamana:))

Kimsenin olmamasından dolayı yanlız kalınmıyor sadece, seçenek sayısı arttığında da aynı durum yaşanıyor. Ya da bu durum ne istediğini bilememekten kaynaklanıyor. Bilemedim..

Keşke şimdi kocaman bir yaş pasta olsa da yesek
Belli etmiyorum ama evimi çok özledim şu finaller bitse de gitsem...

İnsanların nekadar yalancı olduğu,birde gözümün içine baka,baka yalan söylemeleri yokmu.
Ben utanıyorum onlar adına sen yalan söylüyorsun pisliksin demeyi nekadarda çok istiyorum halbuki.
Bu saatte arayıp hepsinin yalanlarını yüzlerine vurmak istiyorummmmm..

Hangi filme gitsek acabaa ? Çok eğleneceğiz yine buna eminimmm hafta sonu gelsin bi an önce

Elimde biraz para olsa su kizcagizin okul taksitini oderdim.Gecen verdigim harclik ona yetmedi biliyorum ama elimdeki son parami vermistim.Olsa daha cok verirdim
Allahim kimseyi caresizlikle sinama yarabbim.
Simdi birde yardimlarla psikologa gitcekmis (( napsin bu cocuk soyle bir etrafina bakiyor.Laylaylom bir genclik.Ora senin bura senin gezen tozan bir genclik.Birde kendi yasantisna bakiyor.Yoksulluk,sefalet,parcalanmis bir aile. (((((
Elimden keske daha cok sey gelse.Kotu hissediyorum kendimi cok mutsuzum bugun

Son düzenleme:
kimbilir kk da günlük hayatta tanıdım kaç arkm var....ama birbirimizden haberimiz yok...
bazen de bu kadar bayanın eski sevgilisi belki şuan kk da ki bir bayanın kocası veya yeni sevgilisidir...ben fazla düşünmeyim

Eğer bugün kaydığımda düşseydim fena şeyler gelebilirdi başıma
ucuz yırttım he.

Çooooookkkkk yakışıklı yaaaa... ((
Maşallahhh.

Kelimeler kifayetsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…