Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu...

[video=youtube;kRcVACHAwcE]http://www.youtube.com/watch?v=kRcVACHAwcE[/video]

Sırtı bele kadar açık olan elbise mi ,mini elbisemi mi giysem o gece ? :26:

erkek arkadaşım okuduğum şehre gelene kadar nezlem ve mide ağrılarım geçer mi acaba geçsin nolur nolur nolur

Yalıtım malıtım faydasız istanbulun en elit en lüks binalarından birinde bile son gaz çalıştırıyorsak kombiyi millet ne yapsın( yollar bina çevresi sürekli temizleniyor dk da doluyor :/

Allah yardım etsin

20 dakika dizisi gerçekten farklı bir dizi
bir süre izleyebilirim.

ciiiyaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

biri gogsumun ustunden su fili kaldirsin

biri şu '' 20 dakıka'' dizisinin konusunu açsa da toplaşsak :)
böyle garip hikayeleri severim

ya ben uçuk kaçık abes bişe yapmıyorum ki yada kötü bişey yapmıyorumki seviyorum be seviyorum ve aşık olduğum insanla mutlu bi hayat paylaşıyorum..bu zihniyeti nasıl yok ederiz bilmiyorum ben istemiyor muyum işin adı konsun bende rahatça çıkayım gezip tozayım bu ne ya vurdumduymazmışız gibi laylaylomdaymışız gibi tavırlar herkeste..biz kendimizi aşkımızı bilmiyormuyuz dış kapının dış mandalı olamayacak dışlıklara kendimizi ispatlıyacaz diye mi ben 4senedir emek verdim..sanki çocuğuz yaa sanki şimdi ha deyince olacak herşey bizim iki dudağımızın arasına sıkışmış gibi davrananlardan bıktım lanet olsun yaa..ama üzülmemeliyim ben farkındayım herşeyin yanımda olan bi insan var toparlanmalıyım ve küçük şeylere kafayı yormadan yolumuza bakmalıyım önümüzdeki küçük engellerinde üstesinden gelmeliyim elbet hayalini kurmadan duramadığım hayatın içinde bulucam kendimi bigün..

Kahve iç ve masa başına oturup ders notlarına gömül Tryamour!

Ay bu çocuk, bu soğukta niye bot yerine spor ayakkabı giyiyor ki?

Bir de bu soğukta, şu üstü delik deşik kesikli bu kot pantolonlar da cabası? Onu görünce ben donuyorum.

Hem bu pantolonları niye öyle kesip satıyorlarsa, onu da hiç anlamıyorum ya! Bir tane sağlam kot yok dolapta, yeniler de öyle eskiler de...

Ah gençlik aaahhh... Of oğlum ya.

Bu pc'yi satsam mı, satmasam mı ?
Hangi marka laptop alsam acaba ? Telefonumda tablete yakın bişey zaten ama laptopta istiyorum yaa ://
Taşındığımız eve alacağım oda renklerine hala karar veremedimm kırmızı mı ? mor mu? off neyse amma kararsızım bakarım artık gidişata göre .

uyusam uyuyamam, otursam sabah uyanamam
napicam yaa keske okuldan geldigimde uyumasaydim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…