Yalıtım malıtım faydasız istanbulun en elit en lüks binalarından birinde bile son gaz çalıştırıyorsak kombiyi millet ne yapsın( yollar bina çevresi sürekli temizleniyor dk da doluyor :/
ya ben uçuk kaçık abes bişe yapmıyorum ki yada kötü bişey yapmıyorumki seviyorum be seviyorum ve aşık olduğum insanla mutlu bi hayat paylaşıyorum..bu zihniyeti nasıl yok ederiz bilmiyorum ben istemiyor muyum işin adı konsun bende rahatça çıkayım gezip tozayım bu ne ya vurdumduymazmışız gibi laylaylomdaymışız gibi tavırlar herkeste..biz kendimizi aşkımızı bilmiyormuyuz dış kapının dış mandalı olamayacak dışlıklara kendimizi ispatlıyacaz diye mi ben 4senedir emek verdim..sanki çocuğuz yaa sanki şimdi ha deyince olacak herşey bizim iki dudağımızın arasına sıkışmış gibi davrananlardan bıktım lanet olsun yaa..ama üzülmemeliyim ben farkındayım herşeyin yanımda olan bi insan var toparlanmalıyım ve küçük şeylere kafayı yormadan yolumuza bakmalıyım önümüzdeki küçük engellerinde üstesinden gelmeliyim elbet hayalini kurmadan duramadığım hayatın içinde bulucam kendimi bigün..
Bu pc'yi satsam mı, satmasam mı ? Hangi marka laptop alsam acaba ? Telefonumda tablete yakın bişey zaten ama laptopta istiyorum yaa ://
Taşındığımız eve alacağım oda renklerine hala karar veremedimm kırmızı mı ? mor mu? off neyse amma kararsızım bakarım artık gidişata göre .