Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

evliliğimde 3. yılım çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşim istemiyor nedense? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. 25 yaşındayım ve geç kalmak istemiyorum.

O kıyafetin ayısını nişanımda ya almalı ya da diktirmeliyimmm ! Mükemmel ya bayıldımm :) prensesler halt edecek benim güzelliğimin yanında

Ne yapıyım alıştım ben senin her şeyi bana soran hallerine...

benim onca yazdığım şey nereye gitti ya silindi mi acaba :26:
benim tarafımdan olmasa da silinmiş sanırım

gidip yatmaya tırsıyorum:18:
sabaha kadar oturabilirim...

Bekliyorsunuz ki o gelsin. Herşeyi hazırlasın siz de ilişkinin içine düşüverin. İlişkiler konusunda bedavacısınız bir miktar. Hiç duygusal yatırım yapmıyor, kendinizi açmıyorsunuz. Dahası sosyalleşmiyor, birileriyle karşılaşabileceğiniz ortamlardan uzak duruyorsunuz. Bu durumda nasıl olsun ki bir sevgiliniz. Birinci adım: Çıkın, dolaşın, gösterin kendinizi. İki, beklemeyin siz de adım atın.
Gırgır olsun diye testi çözmüştüm ama tokat gibi geldi cevap
Doğru vallahi 'O gelsin' , 'kaderimdeki elbet beni bulur', 'doğru kişiyse yollarımız kesişir'... Bedavacıyım işte

Banyoya girmek, duşumu almak, saçıma ballı maskeyi sürmek, kremlenmek, bakım yapmak ...
Evet, bu saatte.

Şu huyumdan vazgeçmem lazım artık ...

Gece yolculuğuna uğurladıklarıma; onlar varacakları yere ulaşıncaya kadar saatlerce uyanık beklememin, ne faydası olabilir ki ? :26:

Çok pis uykum var.

Dün gece cm101mmxi fundamentalsi izledim ve itiraf ediyorum son bölümünde uyudum :) Güzeldi kaliteliydi ama cok uzundu be cem :)

Bana her şey yakışırmış...Ay,ay,ay !... (bi tanecik dostlarımın sözü aklıma geldi):115:

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…