Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

babacığııııııııııııııııııım kurban olurum sana bennnnnn
dün ekler canım çekti diyince bugun kutu kutu almıışşşşş. Allah sizi başımdan eksik etmesin

Moralim inanılmaz derecede bozuk :/ Sevgilimin içi kan ağlıyor üzgün ve ben yanında olamıyorum Allahım sen şifa ver babacığına nolur

Kapitalizmin ruhu ...
Bakalım neler neler varmış.

Son düzenleme:
kim bu kapattığım facemin şifresini zorlayan yaa...
korkudan girip bütün özel mesajlarımı sildim
noluuur nolmaz :)

Allahin izniyle seneye bekle beni Amerikaaa !
Orada olabilmek icin elimden gelen her seyi yapicam yeter ki 1 yil Amerika'da okuyayim.
Suan oyle bir sansim var Allahim ne olur olsun ne olur gideyim.
Seneye kadar dilimi inanilmaz gelistiricem vee ver elini Amerikaa

off yaaa güvenmiorum ama yinde de dediğini yapıorumm saf mııymm neyim ben yaaaaaa (

ulan sigara 3 ay oldu seni bırakalı ilk defa sana bu kadar ihtiyaç duydum yokluğun ciğerimi yakıyo yokluğunu kilo olarak alıyorum
ama bilesin sana da hayata da ruhsuz düşüncesiz acımasız insanlara da yenilmiycem

Laaaağğğğnnn pc de topik okuyacağına kalk diplmomaya çalış!!!

(saat 22:00 den beri kendime bu cümleyi kuruyorum artık sinirlenmeye başladım, yazınca etkili oldu ama hadi kaçtım ben iyi geceler)

Basim agriyor.
Tam olarak ne zaman kendimi iyi hissedicem, merak ediyorum

bir gece ansızın karar verip tek bir cümle için yaptığım şeyi tekrar yapsammı..ki yaparım..her şeyi yakar yinede yaparım..sonra yaktığım gibide tekrar küllerimden doğarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…