Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

darma duman koca evi tek başıma yaşanır hale getirdim kendımle gurur duyuyorum...ama keske bana yardımcı olabilecek bır telefonda yanıma koşan dostlarım olsaydı, temızlıkten yırtmak ıcın değil, yalnız hissetmemek için...

şuan aklımdan geçen şey bu hayatın nekadar zor ve insanların nekadar acomasız oldugu

Daralıyorum ve buna sinir oluyorum

Yarın gidebiliriz umarım şu AVM'ye.
Bu aralar ne istesem olmuyor anlamlandıramıyorum.
3 haftadır Cem Yılmaz'a gideceğiz hep bir aksilik
geçen gün arkadaşımla buluşacağım gidemedim
hayırlı olsun yeni bir takıntım baş gösterdi.

Yarin hem okul hem is basliyoruz yine. ama 5 aya kalmadan yine mezuniyet var. ha gayret sevde_. bunlar da gececek.

Ne kadar güzel olduğunun farkında mı acaba?
Sihir var sanki aurasında. Hipnoz ediyor.

Nasıl bir vicdan rahatlığı içindeyim...Allaha şükürler olsun...İşte bu yüzden hayatımda herşey ama herşey tıkırında gidiyor....

Temiz kalbimin mükafatını hep alıyorum....

Allah nazarlardan korusun inşallah....

Son düzenleyen: Moderatör:
emeği geçen herkeze teşekkürler...benı en sonunda arkadaslıktan cevreden soguttunuz ya,banane ya kendı mutlulugunuzu kendınıze saklayın .....................bıktım artık

Başka bir şehre yolun düştüğünde, herkesi kendin gibi sanmak, öyle olmadığını görünce afallamaktır. Mutlu olamamaktır başka yerlerde. İzmir’den uzak olmanın sızısını yok sayamamak, kavuşmak için gün saymak, karşı cins olmadan hem aşkı hem de özlemi yaşamaktır.
Ama en önemlisi, aydın olmaktır İzmirli olmak...

Hep aklımdasın İzmir'im... :122: :122:

miniğim bal kızım 2-3 saat uyusada bende onunla uyusam nasıl ihtiyacım var uykuya

ne sıkıcı bir gün pofff

fazlasıyla sıkıldım.

2014 kpss ile ilgili hala nasıl bir şey yapacağıma karar vermedim çünkü daha 3 atama var.ama ben memurluk istiyorum ya istiyorum işte.

özel sektör memurluk gibi değil ki

yine bir mücadele içine giricem sanırım.zaten hayat bir mücadele...

Allah sağlık versin çalışırız evelallah...

ama daha tam kestiremiyorum neler olacağını.:26:

böyle böyle adam edeceğiz seni

İnsanları tanıdıkça kendimle daha bir gurur duyuyorum.......

bir rüzgar esti şimdi içeri..koku tanıdık..sen gibi..
buram buram burnumda tüttün yaa şimdi.. daha çok essin istedim daha çoookk

cok acıktım,yaaa evde de yemek yok , makarna mı yapsam üstüne sarımsaklı yogurt ohhh misss ... o ses turkiye de var bu aksam yasasın!!

Yarin oglani okuluyla tiyatroya yollasam mi acaba??Cok istiyor gitmeyi.
Guvenebilir miyim ogretmenlere yaaa onca cocuk:26:
ya kaybolursa kuzummmmm
offfff yine pinpirikli anne modundayim.Bilemedim.Babamiz gelsin sorariz.

bir öğretmen olarak tavsiyem sizinde onlara katılmanız tabi imkanınız varsa ::))))))))hem aile katılımı olur hem gözünüz geride kalmaz hem çocuğunuz arkadaşlarıyla etkinlikten mahrum kalmaz hem öğretmenin yükü azalır

Sofya'nin ne kadar supppeeeeeer bir fikir verdigi aklimdan geciyor.Tesekkurlerrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…