Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

O siyah, sırtı beline kadar açık elbise bana çok yakışır yaa, kumaşıda bütün vücudu sarıyor düzgün fizikli,fazlalığı olmayanlara göre tam

Son düzenleme:
Senden uzaklaşmak isterken en çok ihtiyacım olduğu anda yanımda buluyorum yine...

Kendini öven insanlar çok itici.. Ne o öyle özgüvenleri eksikte bu yolla kapatmaya çalışıyorlar gibi.. (Gibi derken lafın gelişi )
Ha bide kkda "ölüyorum bitiyorum ayrıldık şöyle oldu böyle oldu" diye konu açıp sonra tesadüfen yazısını görüpte o olayı çoktan atlatmış ama konusunda "sağolun kızlar ben şimdi o olayı atlattım şu an iyiyim" demiyorlar ya sinir oluyorum.. Ya yardımcı oluyoruz o kadar insan bi olaylardan haberdar eder di mii

Gurur ,mutluluk ve şükür.............

Allah hep tam kalbime göre veriyor.........

Bademcik ameliyatim icin geri sayim basladi:26::26:
offfff ergen miyim ben yaaaaa nerden cikti bu ameliyat ((((

şirin tüyyumağımı,etrafımdaki insanlardan daha çok sevmem bende bir sorun olduğunu mu gösteriyor???
sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum yaa
bi kedi kadar yeriniz yok kalbimde,
hatta elime imkan verseler bulunduğunuz binayı yakarım da gram vicdan azabı duymam!!!
ama ne yazıkki her anım sizlerle,
ve bu benim seçimim :-/
sizi sevmesem de seçimimi seviyorum.Pire için yorgan yakacak biri olmadığım için daha uzuuuun süre katlanmak zorundayım,
sevimsizler!!

*gelmiş geçmiş bütün ev arkadaşlarımı tenzih ediyorum,onları hala seviyorum <3

Hiçbir şey istediğim gibi değil sanki belkide şükretmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…