evet sayın öztarhan,ilkbaharın gelmesiyle kkdaki mutlu neşeli komik bayanların sayısı arttı,banlanma kavga sayısı ize azaldı.bu durumu ilkbaharın sevinç rüzgarlarına borçluyuz.bugün size aktaracaklarımız bu kadar.size dönüyoruz öztarhan...
sayın seyirciler kk hava durumunu da aldıktan sonra hepinize mutlu haftalar diliyorum.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa.pardon bu başka sunucunundu.
kardeş : Ablaaa, sen benim kankamsın dimi?? snejanka : Evet oğlum. k : O zaman bana para verseneeeee.. s : Oğlum sen kankalarından para mı istiyorsun ?? !!!!! k : Aaa yanlış oldu pardonn, kankaa sen benim ablamsın dimi ?? s: neeey ??
Aklımdan ; Şu konuşmayı yaşamama sebep olan kardeşimin ne denli bir eşek olduğu geçiyor.
Dişçiye ne zaman gidebiliirim acaba???
Oğlan okulunda çok geri kaldı,üzülüyorum....Biran önce evime dönmeliyim artıkkk..
Baba evi gibi de yok ama yaaaa:44:
yaşadıklarımı düşünüyorum, bir zamanlar mutluluğumu, sonra nasıl acıya dönüştüğünü anlamaya çalışıyorum, bulamıyorum. canımı ne yaktıki bu kadar ben bu kararı verdim diyorum. üzülmüyorum dersem yalan olur. ama o zamanki en mutlu halim şimdiki en mutsuz halim gibi. ben yalnızken çok daha mutluyum. evlilikmi bana göre değil yoksa yanlış mı eş seçtim acaba? sonuçta şimdi %40 mutluyum. birini yeniden alınca hayatıma %100 e ulaşır umarım. hayat'ım seni seviyorum. ama benim hayatım
şu sıraya kaynak olan insanlardan nefret ediyorum, özellikle bu salak şahıs kadınsa sıradaki erkekler korkularından seslerini çıkarmıyolar ya, o salaklardan da nefret ediyorum
yok ya sakin, mülayim olmak, hanımefendi olmak hiç bişey kazandırmıyo insana, cazgır olcaksın pislik olcaksın, insanların çoğu bu dilden anlıyo malesef
Kahve içmeliyim.
Kendime gelmeliyim.
Tree With Deep Roots'u izlemeliyim.
Hatta hafta sonuna kadar bitirsem ne güzel olur.:97:
İyice yoğunlaşmadan okulum...