ingilizce -matematik olarak ilk planımıda yapmış bulunmaktayım...
2014 kpss a dan girmeyecektim 30 dk olsa vazgecmıstım :) ama baktım olmayacak aklım fıkrım hukukda maliyede kalacak.. millet yapıyorsa benım neyim eksık ki? torpilll torpilll diye millet bağırsada napayım içimde ukte kalacagına ohh olsun dıyeyım kendıme ,zorladın bu kadar kendını de bak yine açıkta kaldım bak düz memurluk hakkımı heba ettim diyeyim kızayım iice bi kendime :) bir ömür içimde kalcağına uzmanlık, böyle diyeyim bee boşveerrrr
Allahım ya ne kadar komik neyin kavgası bu herkes bir farklı daha neler göstereceksin Rabbim..Şükür halime:))Benimde türlü derdim var doğarken başlamış bitmek bilmeyen bendemi dert köşesine gitsem faydası dokunurmu ki neyse ben gülmeye devam edeyim evrene sevgiyle gülümseyeyim belki döner birgün gerçek olur:))gerçekten gülerim:)
neden bu regl donemlerim bu kadar agir gecmek zorunda?
resmen psikolojik vaka olup cikiyorum ya!!!
delircem, kafayi yicem, cildircam. hayatimdaki butun eksikler ve olumsuzluklar bir bir beynimi yemekle mesgul.
bir gun intihar edersem, bu kesin regl donemimde gerceklesen bi eylem olur!!
hayıııııırrr aynı hatayı yapmıcam bidaha başlamıcam o merete
arada bi iki kaçamak yaptın diye gene sil baştan başladın mı yani xAyx
onca çaba nolacak hadi çabasını geç
o güzel rahat rahat uyandığın sabahlar o deli gibi güçlü olduğun anlar bunlar nolacak
hayııırrr uzuuun zamandır unutmuştun şimdi akıllan bakiyimm
Orada neler olup bitiyor biliyor muyuz..Hayır bilmiyoruz sadece bize söylediği kadarını biliyoruz..Ölümler sadece bu..Ya o köpekler insan sıfatı altındaki Şereften vicdandan yoksun Varlıkların yaptıklarını biliyor muyuz..? HAYIR..
Ama ben bugün dün bir seminerde paylaşılan bilgileri Paylaşmak iStiyorum..O kansızlar soysuzlar neler yapıyor biliyor musunuz..Müslüman kardeşlerimizi babalarının abilerinin annelerinin eşlerinin gözü önü önünde soyup tecavüz ediyorlar..ben bu satırları yazarken ağlıyorum..Daha duyarken ağlıyorum ya orada bunu yaşayanlar..
ALLAH BELALARINI VERSİN..KAHHAR İSMİ İLE KAHRETSİN...!!!!
Siza yalvarıyorum ; Ellerinizi semaya açıp dua edin bitsin bu zulüm işkence..Rabbim oradaki kardeşlerimizi KORUSUN ESİRGESİN..O soysuzların eline bırakmasın..
gerızekalı ınsanlar sıze ne nerelı oldgumdan uzaylıyım ben belkı tobe ya
ogrenınce ne geccek elınıze yanı bı ımalar bı hmm lar
beyınsız mahluklar gorursunz bundan sonra