Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keşke gitmese...
Beni çok sevdiğini bilsemde geçmişte hayatında olan biriyle %99 karşılaşma ihtimali olan o yere gitmesini hiç ama hiç istemiyorum

Son 3 gün,
Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz
Hooooop Antalyadayim

Hadii hemen gecsin su 3 gün kafami dagitnak, gezmek tozmak, eglebmek, arkadaslarimla kopmak istiyoruuum

oyunun bitince mi gonderecek gercekten verileri
ay ne kadar sinir ve degersiz hissedici bi gece.
hastayim da yaaa biraz sefkate ihtiyacim var
birazdan bi atar bombasi gelsin artik ya olmiycak boyle
batti balik yan gider

şimdi ben kalkıp hazırlanıp doktora gitmemlazım çünkü hastayım hiç halimde yok gitmeye bir bahar yorgunlugu birde soguk algınlıgı gitmeliyim ben doktora hadi görüşütüz arkadaşlar

Biri cahil bi kadin, biri gözü disarda olan bi kadin.
Allah islah etsin.

Herşey bu kadar zor mu?

sabah sesini özleyerek uyanmaktan,gün boyu salak salak gülümsemekten,o yemeğini yedi mi ,o bunu sever mi diye düşünmekten,sürekli telefonumu kontrol etmekten,hafta sonunu beklemekten yoruldum...ne yaptın adam sen bana...

İçimde birikenleri bagrıp çagırıp döksem mi hiç bir şey olmamış gibi mi davransam nasıl olsa bu olanları degiştirmeyecek. Sabır düdüklü tencere gibiymiş diyor Aykut Oğut ilakı patliyacam nasıl olsa patlasam da kurtulsam mı ...

Avatarla yazılanlar arasındaki bağ? O yazılar o avatarın üyesine ait değilmiş gibi... Neyse, tuhaf yani... :))

yaaa ben kocamı özledim dua edinde hayırlısı ile hepten birlikte olalııııım

Artık duzgun bır ıs ıstıyorum !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…