Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

şu yandaki hayrettine uyuz oldum birden tek bi fare hamlesiyle başlayıp ödümü patlatıyor ne gerek var ki kk sayfasında böyle bir aksiyona

yarın güya tatile gidicektim ya ,
niye benim hiç bi istediğim olmuyor ,etrafıma bakıyorum herkesin her istediği bi şekilde hallolup gidiyor ya.Niye herkes Allahın sevdiği kulu da bir tek ben mi değilim????Niye ben her şey için 40 tane b planı yapıyorum ama yine de olmuyor.
Artık zaten öyle büyük mutluluklar falan istemiyorum olmayacağını anladım ama küçücük şeyler bile olmuyor ya ,iş ev iş ev böyle yaşamaktan usandım ,niye çalışıyorum ben hatta niye yaşıyorum ki sırf yıllar geçsin diye mi????

İsyan etme. Bende etmiyor değildim ama seni üzer bu, başka bir şey kazandırmaz. Olumlu şeyler düşünmelisin.

Yarın kızlarla harlem shake yapacağız. Çok eğlenceli olacak.

Murada ermek.... Ben de erebilecek miyim o murada? Ya o çevremdeki 40 yalanla muratlarına erenler? Onlar mı doğru, ben mi yanlışım? Doğrucu Davut olmak, dürüst olmanın mükafatını göremedim. Bu sefer görebilecek miyim? Umutlu olmaya devam, zaten en kötü durumda bile umutlu olmadım mı? Şükürler olsun ailem sağ, başımda. Şükür iyidir. Sen en acılı döneminde isyan etmedin, şimdi de etme Beetlee, şükret. Rabbim görüyor, bir yolu bulunur elbet...

Son düzenleme:
[video=youtube;REG07a7p7h4]http://www.youtube.com/watch?v=REG07a7p7h4[/video]

Kurban olurummmm... Çok az kaldı kanlı canlı görmeme...

Mesajlarımı beğenip beğeniyi geri alan üye... İlgimi istiyorsun? Nedir? :))

Topiğin adını hatırlayamamak ve profili dakikalarca karıştırmak. Pes ettim!

Yok. Tabi ki sen değilsin... Sen netsindir beğendin mi beğenirsin...

bağa mı didin farkında olmadan geri falan mı aldım acep varsa öyle bişey yeniden beğene basayım benim bebekler kucağımda olunca anketleri yanlış oylama, yanlış alıntı yapma gibi durumlarım oluyor da

Yok. Sen de değilsin... :) Keşke yazmasaydım. Arkadaş listemde olan biri değil... :)

Nickini yazmayayım ama bu üye 5-6 kere bunu yaptı.

millet patlamaya hazır bomba gibi. pimi çekildi çekilecek. çoğununda çekilmiş hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…